Lóerő

2015.01.09. 12:27

Pazar ralis rajt

Freistadt, Veszprém – Remekül kezdte a 2015-ös évet a Klausz Kristóf–Kecskeméti Balázs páros a Renault Clio R3-as volánja mögött, amit a harmadik helyre kormányoztak be a 32. Jänner Ralin.

Heffler Péter

Sikeresen rajtolt a 2015-ös Eb-szezon első versenyén a pápai Klausz Kristóf, aki Kecskeméti Balázs navigátorral képviselte hazánk színeit a január 4–6-ai 32. Jänner Ralin. Embert próbáló körülmények közepette, hol száraz, hol jeges utakon, hellyel-közzel harminc–negyven centiméteres hótakaróval küzdve, de Klauszék okosan, hiba nélkül meneteltek és érték el a bravúrnak számító harmadik helyet az Eb és az Osztrák Bajnokság RC 3 kategóriájának értékelésében is. – Meg vagyok elégedve az eredménnyel. Rögtön az új év első napjaiban kellett kiutazni erre a versenyre, ami ráadásul az egyik legnehezebb próba az idény során, mi mégis tisztességesen helytálltunk és huszonhét pontot zsebeltünk be. Bizakodva állunk így a következő futam előtt, ami Lettországban, Liepajában lesz február 6–8-a között – árulta el Klausz. Kecskeméti is elégedetten értékelte az eredményt. – A nemzetközi mezőny mellett az Osztrák Bajnokságra nézve is komoly terveink vannak. A kezdés ebben az értékelésben is nagyon jól sikerült, hiszen a kétkerekesek között harmadikak, RC 3-as kategóriában pedig másodikak lettünk. Abszolút elégedett vagyok.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!