Lóerő

2015.02.24. 09:52

Motoros árverés - Egy Pannónia T5-re lehet licitálni

Veszprém – A Veszprémi Motoros Egyesület továbbra is várja azokat az érdeklődőket, akik a Pannónia T5 típusú motorkerékpár február 28-i árverésén részt vennének.

Heffler Péter

A muzeális értékű jármű, illetve a jegyek árából befolyt bevételt az egyesület a Fenyveserdő Ápoló-Otthon Veszprém Megyei Fogyatékos Személyek, Pszichiátriai és Szenvedélybetegek Integrált Intézményének ajánlja fel az egyesület.

- A tizenöt éve működő „Hétszínvirág” nevű, színkotta használatával zenélő zenekarunk hangszerkészletét szeretnénk bővíteni, valamint fényterápiához szükséges eszközöket is szeretnénk vásárolni az adományból - adott tájékoztatást Diczházi Adrienn részlegvezető.

Az esemény programját Izbéki Gábor a Veszprémi Motoros Egyesület elnöke ismertette.

– A köszöntők után a gyerekek adnak egy rövid zenés, táncos műsort, majd a Kid Rock and Roll tánc-együttes műsorát követően a Pannon Várszínház előadása lesz látható. Továbbá egy filmet is bemutatunk a motorkerékpár építéséről, magyar gyártásáról – árulta el Izbéki Gábor.

A jegyek megvásárlásával, amik a Napló ügyfélszolgálatán kaphatók, a rendezvény sikeres lebonyolítását és a gyerekeket is támogatják az érdeklődők. Közöttük egy értékes családi sétarepülést is kisorsolnak. A jármű ára, a jegyekből befolyt bevétel, és az ötszáz forintos támogatói átutalás az Útkereső Alapítvány a Gyermekekért CIB 10700189–04994206– 51100005 folyószámlájára kerül, melyen továbbra is várják a felajánlásokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!