Lóerő

2014.09.18. 15:02

Csermely és Társa Kft. (x)

Ha tradicionális márkakereskedést keresünk megyénkben, biztosan találkozunk a balatonfüredi Csermely és Társa Kft-vel. Id. Csermely András 1970-ben kezdte a Volkswagen járművek javítását.

Baráth Péter

A Porsche Hungária Kft. elsők között kérte fel Andrást a márka hivatalos szervizelésére, értékesítésére 1992 novemberében.

A számos kitüntetés és elismerés között legkiemelkedőbb az "Aranytű" életműdíj, melyet az alapító 2002. karácsonyán vehetett át. A cég Európában is egyedülálló módon ötször nyerte el a „Volkswagen Service Quality Award” díjat, melyet az ország legkiválóbb Volkswagen márkaszervize kaphat szigorú elbírálás után. 2003 óta a cég az ISO 9001:2000 szabvány szerint dolgozik. Kapható náluk a teljes Volkswagen személyautó modellválaszték. 2005 óta Škoda személy- és haszongépjármű márkaszervizként is működnek. A fejlődést nagymértékben segítette a Balatonhoz érkező nyugati turisták minőségorientált, magas igényszintje, melyet a cég a számtalan és elégedett törzsügyféllel is igazol. A körülmények megkövetelték a szerviz legmodernebb gépekkel való felszerelését, így nem létezik olyan probléma, amelyre ne találnának megoldást a szerelő-csapat munkatársai.

A vevő centrikus és komplex szolgáltatásokat szem előtt tartva hozták létre a Volkswagennél a SZERVIZ 4+ és a SZERVIZ 8+ gyári alkatrész csereprogramot.

https://www.facebook.com/goservice.hu/photos/a.135236619971538.28634.115884101906790/331117050383493/?type=1&theater" target="_blank"

A gyári alkatrészekre akár 40% kedvezményt is kaphatunk. A teljes szervizköltségből 25%-ot engednek el. A cél, hogy a korosabb autók tulajdonosait meggyőzzék a gyári alkatrészek jobb minőségéről (nem érdemes után-gyártottat venni, és a sarki garázsműhelyben cseréltetni) kiegészítve ezt a tapasztalattal és szaktudással elvégzett munkával. Az eredmény: majdnem akkora költségek mellett gyári minőséget kapunk, szakszervizben, megőrizve autónk értékét, műszaki minőségét. A minőségi munkavégzés alapfeltétele a kollégák folyamatos képzése, mely kiterjed minden technológiai lépésre és minden típusra, a haszonjárműveket is beleértve.

A kereskedés weboldala rengeteg hasznos információval szolgál az érdeklődőknek:

http://www.csermelyestarsa.hu

A csapat facebook felületén megtaláljuk a napi aktualitásokat is:

https://hu-hu.facebook.com/csermelyestarsa" target="_blank"

A közelmúlt egyik várt eseménye az új Golf Sportsvan bemutatkozása. A rengeteg kényelmi és biztonsági extrával felszerelt autó biztos tanújele a folyamatosan folyó fejlesztéseknek. Az innováció egyik legszebb példája a mai autógyártásban. A továbbfejlesztett aerodinamika egyesül az eleganciával. Az ergoActive ülésből élvezhetjük az egyedi fejlesztésű DYNAUDIO Excite hangrendszert, vagy éppen a hangulatvilágítást. A holttér-érzékelő és kiállás-asszisztens segít a stresszes helyzetekben is helyesen dönteni.

A le és előre hajtható első ülés lehetővé teszi a 2.48 m-es tárgyak elhelyezését is.

A dupla csomagtartó padló több mint másfél köbméteresre növeli a rakteret.

A balatonfüredi szalonban október 10. és 15. között rendezik meg, az InnovaTurné keretében, a roadshow állomásaként a legújabb modellek bemutatását és nyílt tesztjét, ahol bárki kipróbálhatja ezeket a megoldásokat, akár egy hosszabb próbaúton is.

https://www.facebook.com/events/283408788527889/" target="_blank"

Az új Golf 7 bemutatása és a típus 40 éves születésnapja kapcsán nyer aktualitást a szeptember 27-én megrendezésre kerülő Volkswagen-találkozó. A helyszín a Hungaroring, ahová mindenkit várnak, aki a márka szerelmese és érdeklődik a különleges megoldások, „tuningolt”, átalakított masinák iránt. A belépő csak 300Ft.

http://www.csermelyestarsa.hu/" target="_blank"news/Volkswagen_Transporter_HIPPIFALU_a_Hungaroringen!_/Haendler/U00873/?dlr&id=news&news_url=Haendler/U00873/hu/hdlr/eigeneseiten/U00873_A_14104344257.html

Szolgáltatásaink

Gumikereskedés

Márkakereskedésünkben számos gumimárka közül választhat

Hozom-viszem szolgáltatás

Autóját elhozzuk otthonából vagy munkahelyéről és átvizsgálás, ill. javítás után vissza is visszük.

Gépjármű forgalomba helyezés

Autómentő

Cégünk szerződéses autómentő-szolgálattal áll ügyfeleink rendelkezésére.

Autómosó

Naponta 8-16 óráig állunk rendelkezésére kézi autómosással, külső belső tisztítást vállalunk. A kárpittisztítást is megoldjuk.

Minőségbiztosítási tanúsítvány

ISO 9002

Rádió

Gyári CD-s rádióját bármely más márkájú rádióra cserélheti nálunk. Segítünk választani is.

Villamos

Autója villamos jellegű meghibásodásait is javítjuk, vagy villamos jellegű beépítéseit megoldjuk: rádió beszerelés, riasztó beépítése, biztonsági rejtett kapcsoló beépítése, vonóhorog elektronika bekötése stb.

Munkafelvétel telefonon

A gépkocsi szervizelésével, karbantartásával, szervizidőpont egyeztetésével kapcsolatban munkafelvevő kollégáink telefonon keresztül is az Ön rendelkezésére állnak: 87/580-650.

Hitel ügyintézés

Kerék / Gumiraktározás

Téli- ill. nyári gumiját szívesen tároljuk, hogy ezzel is időt és fáradságot takarítsunk meg Önnek.

Tartozékok, kiegészítők

Különösen a biztonság, a kényelem, a sport és a ruházat területén bemutatótermünkben kiegészítők és tartozékok nagy választékával állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Biztosítási tanácsadás

Légkondicionáló berendezés javítása

Karosszéria műhely

Saját lakatosműhelyünkben

Fényezés

A legmodernebb berendezésekkel

Jármű-átalakítás

A Volkswagen Haszonjárművek szakszervizeként –

Mozgáskorlátozottak részére is

Szélvédőjavítás

Bármilyen márkájú autóhoz

Autóápolás

Vállaljuk autója rendszeres ápolását is.

Bankautomata

Fizetni bankkártyával is tud cégünknél.

Műszaki vizsgáztatás

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!