Lóerő

2016.03.03. 14:49

A hét ''autósa''

E heti „nyertesünk” a családi parkolót használta, a kép beküldőjének állítása szerint jogtalanul.

Heffler Péter

Továbbra is várjuk szemfüles olvasóink fényképeit, melyeken elcsípték a hét „autósát”! Kérjük, levelüket a [email protected] e-mail címre küldjék.

Fotó: Napló-információ

Ki nyerhet?

Még január 15-i számunk Lóerő mellékletében indítottunk új sorozatot A hét „autósa” néven. Akkor úgy gondoltuk, hogy felvesszük a harcot a renitens közlekedők ellen, így kihirdettük, hogy várunk minden záróvonalon előzőről, tilosban vagy érdekesen parkolóról, körforgalomban, egyirányú utcában rendellenesen közlekedőről készült felvételt. Azóta sok fényképet kaptunk, melyek főszereplői joggal pályázhattak a nem túl dicsőséges címre. „Görbe tükrünk” azonban igyekszik nem túlságosan komolyan venni magát, ezért a fotók válogatásánál sem szempont, hogy azon mindenképpen szabályszegés legyen látható. Például egy járdára fellógó fél kerékkel szemben „előnyt élvezhetnek” az olyanok, akik ténylegesen akadályozhatták a közlekedés többi résztvevőjét.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!