• cikk kép
  Mit érdemes ellenőrizni egy kerékpáron?

  A nyári idő egyre több kerékpárost csal az utakra, aki megteheti, biciklit használ. Már nemcsak a túrázók, de a lakóhelyen belül mozgók közül is sokan előnyben részesítik ezt a közlekedési formát.

 • cikk kép
  Száguldozás a szomszédoknál

  Zeltweeg - 2003-at követően első ízben utazik el a száguldó cirkusz mezőnye az ausztriai Red Bull Ringre, a legendás Österreichring méltó utódjára.

 • cikk kép
  Babettával a Balaton körül

  Pápa - Ha világgá indulnál, azt mindenképpen Babettával tedd, mert mire a határig érsz, úgyis meggondolod magad. Az átlag haladási sebessége 35 km/óra, és higgyétek el, ekkor dübörög igazán a lóerő...

 • cikk kép
  Célkeresztben a taxisok

  Megyei körkép - Szinte ugyanazokat a szabálytalanságokat tárta fel a Nemzeti Közlekedési Hatóság (NKH) által elrendelt akció, amelynek kiemelt feladata a személytaxis vállalkozások ellenőrzése volt. A leggyakoribb probléma az engedélyek érvényességével akadt.

 • cikk kép

  Idén a Vajda Márta óvoda speciális csoportjának gyűjtöttek

  Jótékony motorosok

  Pápa -– Vasparipák százai, bőrszerkós széllovasok, a rock and roll életérzés hívei, valamint sok-sok érdeklődő lepte el a 24. Pápai Játékfesztiválon az Erzsébet ligetet, ahol idén is megtartották a jótékonysági motoros napot.

 • cikk kép
  Nagy utat tett meg a veteránjármű egyesület három tagja

  Tapolca-Diszel - – Három megszállott veteránmotoros úgy döntött, hogy kipróbálják magukat, illetve szépen karban tartott, de kellően öreg gépeiket és elindultak Albánia felé.

 • cikk kép
  Több mint tízezer motoros a felvonuláson

  Alsóörs -– Ötven kilométeren át, hőségben vonult fel több mint tízezer csodajárgány a 15. jubileumi Harley-Davidson Open Road Festen szombaton, ami a buli csúcseseménye volt.

 • cikk kép
  Az emelkedő platina- és palládiumárak miatt drágulhatnak az autók

  Az egyre emelkedő platina- és palládiumárak miatt drágulhatnak az autók a jövőben, mivel szűkül az autókatalizátorok gyártásához használt platina és palládium kínálata a világpiacon, viszont a nemesfémek kereslete folyamatosan nő - közölte az árupiaci befektetésekkel foglalkozó Conclude Befektetési Zrt. az MTI-vel.

 • cikk kép
  Harley-fesztivál: motorral versenyeztek a gyerekek

  Alsóörs - A négy éves veszprémi Szendrey Olivér nyerte meg a legapróbbaknak szervezett motorversenyt szombaton délután, rekkenő hőségben, a Harley-Davidson Open Road Festen, a kisfiú szüleinek nagy büszkeségére.

 • cikk kép
  F1 Kanadai Nagydíj - Rosberg rajtol a pole pozícióból

  A világbajnoki pontversenyben vezető Nico Rosberg, a Mercedes német pilótája nyerte a Forma-1-es Kanadai Nagydíj szombati időmérő edzését, így a vasárnapi futamon ő indulhat az első rajtkockából.

 • cikk kép
  Kamion Eb - Kiss Norbert két második hellyel vezet az összetettben

  Kiss Norbert, az OXXO Energy Truck Race Team pilótája mindkét futamon második lett a kamion Európa-bajnokság versenyhétvégéjének szombati napján a spanyolországi Navarrában, ezzel az összetettben átvette a vezetést.

 • cikk kép
  Mókus rokizott a motorral

  Alsóörs - Lélegzetelállító mutatványokkal kápráztatta el Tróger Mókus, azaz Herczeg Balázs a közönséget a 15. Harley-Davidson Open Festen, ahol telt házzal dübörög a motorostalálkozó szombaton kitűnő hangulatban, szikrázó, forró nyárban.

Magazinok