Kultúra

2014.04.22. 13:10

Vénusz nercben

Veszprém - David Ives Vénusz nercben című darabját láthatják a nézők április 24-én, csütörtökön este hét órakor a Veszprémi Petőfi Színházban.

Gajdos József

A Vígszínház 16 éven felülieknek szóló előadását Marton László Kossuth-és Jászai Mari-díjas, kiváló és érdemes művész rendezte. A darab két főszereplője Bata Éva és Telekes Péter. A Vénusz nercben szenvedélyes, mai történet két fiatal találkozásáról, férfi és nő állandó harcáról, szerelemről, túlfűtött vágyakról és erotikus álmokról. Thomas, a pályakezdő rendező-drámaíró meghallgatást tart új darabjának főszerepére, mely az osztrák Leopold von Sacher-Masochó klasszikus erotikus regényének színpadi változata, a Vénusz nercben.

Bata Éva és Telekes Péter. Szenvedélyes, mai történet az előadás (Fotó: vígszínház)

A válogatásra jócskán megkésve érkezik Vanda, a látszólag teljesen szétszórt színésznő és a két fiatal élete ebben a színházi alaphelyzetben menthetetlenül összefonódik. Kiderül, hogy Vanda igazi, sugárzó tehetség, ráadásul sokkal többet tud a színházról és a férfi lélekről, mint első pillanatban sejtenénk.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!