Kultúra

2012.11.20. 14:31

Müller Péter előadása

Veszprém - Az élet művészete címmel tart előadást az egyik legnépszerűbb magyar író, Müller Péter Veszprémben, a Városi Művelődési Központban (volt Hemo épületében) november 27-én.

Balla Emőke

Müller Péter számos sikerkönyv és színpadi mű szerzője, a Madách Színház tagja, színházi ember. Munkásságáért megkapta a Filmkritikusok díját, a Magyar Köztársasági Érdemrend tiszti keresztjét és a József Attila díjat. Egy halál közeli élménye fordította a spirituális tanok felé, első ilyen témájú könyve, a Titkos tanítások 2003-ban jelent meg, melyet az elmúlt években további népszerű művek követtek: a Kígyó és kereszt, a Jóskönyv, a Boldogság, a Varázskő, Gondviselés, legújabb kötete idén jelenik meg, melynek témája az élet művészete.





Alkot, meditál és megosztja gondolatait olvasóival, hallgatóival életről, szeretetről, családról, szerelemről, tisztességről. Müller Péter művei nagy bölcsességgel szólnak az élet legfontosabb kérdéseiről, ezért sorsfordító helyzetekben hasznos igazodási pontot nyújtanak.

Őt olvasni mindig érdemes, de élőben hallgatni is nagy élmény. Előadásain nem csak értékes gondolatokkal ajándékozza meg a közönséget, de lényével közösségi élményt teremt, az együttlét különleges légkörét hozza létre. Müller Péter veszprémi előadásán is az őt és minket érintő legfontosabb kérdésekre próbál válaszokat keresni. Beszél az emberi sorsról, a jövő sejtéséről, a várakozás művészetéről, a gondviselés segítő erejéről, a boldogságról és az élet nagy válaszpontjairól.  


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!