Kultúra

2015.04.15. 12:30

Különleges csemege (x)

Veszprém – Különleges és méltán világhírű előadással rukkolt elő a Veszprém Arénában a TAP FACTORY, amely először turnézik Magyarországon. Mindent kiadtak magukból.

Tremmer Tamás

A jó hírük megelőzte őket. Azt sokan tudhatták róluk, hogy a nyolc fiú különleges dolgot művel a színpadon. Na, de ennyire?! Lélegzetelállítóan látványos és élvezhető zenei produkciót hoztak magukkal. Műsoruk elsősorban az ütős hangszerekre (már, ha a hordókat annak lehet nevezni ) épült, de a tánc, a sztepp, az akrobatika, a pantomim, a cirkuszi elemek sem hiányoztak. A mindenből egy kicsit elve alapján összemixelt előadást, egy igazi show műsort tettek a nézők elé. Különleges csemege volt ez a javából. A jó hangulatra maga az együttes volt a garancia.

Igazi szenzációnak, és méltán világhírű előadásnak lehettek szemtanúi azok, akik ott voltak a nézőtéren. A fiúk mindent kiadtak magukból. A TAP FACTORY felrobbantotta az arénát. Azaz, csak volna Nagy kár, hogy kevesen voltak kíváncsiak az előadásra, így az nem szólt akkorát, mint ahogy a művészek szándékán érezhető volt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!