Kultúra

2014.10.14. 18:31

Kirakat Tárlat az ajkai óvárosban

Ajka – Az üzletek által reklámozott virágok, festékek vasipari alkatrészek, egyebek mellett az ajkai képzőművészek munkái jó cégérként gyönyörködtetik a járókelőket.

Sipos Ottó Tibor

Ajkán a Frankel Leó utca előtti parkban október 10-én nyitották meg a II. Kirakat Tárlatot  Albertné Babtsán Éva, Gombosi Mariann, Dr. Kacziba Ferenc, Helyes Zoltán, Kádár-Dombi Péter, Koronczai Zoltánné, Kotsy Gézáné, Ladányi Andrásné, László Józsefné, Németh Ferenc, Ozorai Sándor, Ozorai Sándorné, Papp Béla, Rauch Zsolt, Somogyi Tibor, Szücs Ferencné ajkai képzőművészek alkotásaiból. A Május 1. tér, Sport-, Frankel Leó-, Móra Ferenc-, Puskin utcai üzletek tulajdonosai jó ötletnek tartják a kezdeményezést, szívesen adtak helyet az alkotásoknak. A reklámozott bolti termékeik mellett megférnek, jó cégérként, jól mutatnak a művek. Olyan járókelők is megállnak a kirakatok előtt gyönyörködni, rácsodálkozni a művekre, akik időhiány miatt kevésbé járnak kiállításokra, tárlatokra, hogy megtekintsék akár a szomszédjukban élő alkotóművész munkáját. A kiállított művek október 27-ig tekinthetők meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!