Kultúra

2014.09.10. 11:02

Jubilál a kultikus bándi klub

Kétnapos koncertdömpinggel ünnepli megnyitásának 20. évfordulóját szeptember 19-é és 20-án a Rock Ranch.

Szabó Péter Dániel

A Pichner György nevével fémjelzett kultikus klub több tucatnyi zenészt és zenekart indított el a siker útján, akik mindannyian jó szívvel emlékeznek a Bándon adott koncertekre. Mivel a 20 éves működés, főképp az élőzenére épülő klubok tekintetében több, mint megsüvegelendő teljesítmény, így illendő méltóképp megünnepelni a jeles évfordulót.

Szeptember 19-én és 20-án, azaz jövő pénteken és szombaton így is tesznek a Rock Ranch-en. A kétnapos ingyenes bulin a fellépők listája folyamatosan alakul, hiszen mindenkit várnak, aki zenészként megfordult valaha a klubban. Annyi azonban már biztos, hogy Bánd büszkesége, a Gazdag Tibort is a soraiban tudó Dr. Grog koncertet ad majd az ünnepi hangulatú dzsemborin, de Dávid Roland zenekara, az Orlando’s Magic Band, az Ajka Rock Band és az EzOne is színpadra lép majd.

Vendégzenészként az országszerte ismert pápai születésű gitármágus, a jelenleg a Bikini együttest erősítő Lukács Peta is ott lesz a Rock Ranch-en, hiszen a Warning! zenekar tagjaként a kilencvenes években több ízben is megfordult a legendás bándi klubban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!