Kultúra

2014.09.02. 10:53

Javasoljon Prima Díjast

Megyei körkép - A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége Veszprém megyei Szervezetének Elnöksége és Veszprém megyei Prima Díj Alapítványnak Kuratóriuma idén tizedik alkalommal hirdeti meg a Veszprém megyei Prima Díjat, melynek közismert célja a szűkebb régiónkban élő és dolgozó kiválóságoknak erkölcsi és anyagi elismerése.

Tremmer Tamás

A díjakat az alábbi tíz kategóriában hirdetik meg: irodalom; színház- és filmművészet; képzőművészet; tudomány; oktatás és köznevelés; építészet és építőművészet; sajtó; népművészet és közművelődés; zeneművészet; sport. Idén is három Veszprém megyei Prima Díjat adnak át, az ő személyükről a kuratórium dönt, valamint a Napló olvasóinak szavazati alapján választanak egy közönségdíjast is.

Az elismerésre érdemesnek tartott személyekre, együttesekre, közösségekre a megye vállalkozói, önkormányzatai, civil szervezetei, magánszemélyei írásban (indoklással) a VOSZ Veszprém megyei Szervezeténél tehetnek javaslatot, ennek határideje szeptember 25-e.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!