Kultúra

2014.08.19. 13:10

Egy nap az egészségért

Veszprém - Idén is lesz Veszprémiek Egészségéért nap, melyen Presser Gábor és Kövi Szabolcs is fellép majd a Petőfi Színházban.

Heffler Péter

Némedi Lajos alpolgármester hangsúlyozta, nemzeti érdek az egészség, ennek tudatosítása a fiatalok körében a legfontosabb. A tavaly szeptemberben megrendezett Veszprémiek Egészségéért nap nagy sikerrel zajlott, jelentős összeggel tudták támogatni a Csolnoky Ferenc Kórház onkológiai osztályát. Az alpolgármester kiemelte, a város idén is szívesen állt a rendezvény mögé, melyet szeptember 13-án tartanak.

Leitold László, a Szövetség az Egészséges Veszprémiekért Egyesület elnöke ismertette a programot, mely a Lovassy László Gimnáziumban sportnappal kezdődik. A tornacsarnokban kiállítás és vásár lesz az egészséges életmód jegyében, orvosi előadásokkal.

A rendezvény a Petőfi Színházban folytatódik, a bevételt a kórház intenzív osztályának ajánlják fel. Oberfrank Pál, a színház igazgatója elmondta, Presser Gábor személye garancia a minőségi szórakoztatásra. Kövi Szabolcs különleges produkcióra készül. A művész elárulta: Ladányi Tamás asztrofotós gyönyörű filmet készített Magyarország csillagos éjszakai arcáról, Csillagok, csillagok címmel, amihez a zenét ő írta. Ennek részletét mutatják be az esten.

A koncertekre belépőket a színház jegyirodájában lehet vásárolni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!