Kultúra

2013.08.06. 15:07

Tomboló sikert aratott az asszonykórus

Óriási meglepetést és hatalmas sikert aratott a balatoncsicsói asszonykórus a hétvégi falunapi rendezvénysorozat szombati gálaműsorában.

Győrffy Árpád

Arról sokan tudtak, hogy valami különlegesre készülnek, mert hetek óta mindenki elől elzárkózva próbálták a programjukat, de a tartalmáról nem sejtettek semmit. Aztán mindenre egy pillanat alatt fény derült, amikor színpadra léptek a múlt század hatvanas éveit idéző pöttyös ruhákban, és felcsendült a Nekem a Balaton... című sláger.

Nekem a Balaton.. énekelték többek között az asszonykórus tagjai: Gyarmati Rózsa (balról), Dobossy Dóra, Juhász Lászlóné, Dobossy Éva (takarásban), Kovács Ibolya, Varga-Szabó Éva (takarásban), Topánka Judit, Scherné Illés Eszter, Paraczky Ágnes



Majd Koncz, Zalatnay és Hungária sláger következtek. Bár a kórus tagjai közül alig egy-ketten lehettek, akik még eredeti idejükben is hallhatták, dúdolhatták a régi slágereket, mégis rendkívül jól énekeltek a számítógépes zenei kísérettel. Talán a két szólistát, Varga-Szabó Évát és Dobossy Évát lehetne kiemelni.

Az előző képen nem szerepel a balról lévő Tihanyiné Baki Zsuzsanna, valamint itt jól látható a két szólista, Dobossy Éva és Varga-Szabó Éva Fotó: Győrffy Árpád



A táncból pedig Dobossy Dóra rendkívüli spárgáját. A közönség tombolt, néhány húsz év körüli fiú folyamatosan csókokat küldött. Talán még folytatás is lesz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!