Kultúra

2011.01.04. 17:22

Gálaműsor sztárvendéggel

Veszprém - Színvonalas ünnepi gálaműsorral mutatkozott be a Ritmika Showtánc és Ének-stúdió a városi művelődési központban.

Szabó Zsuzsanna

Igazán könnyed, olykor megható ünnepi hangulatot sikerült varázsolnia a színpadra a fiatal énekesekből és táncosokból álló társulatnak. A tavaly ősszel alakult stúdió Valc Szabolcs táncos, koreográfus és Hégelyné Kóródi Mónika énektanár vezetésével jött létre és tanította be a fellépőket. A műsor első részében a fellépők népszerű karácsonyi dalokból készült összeállítást adtak elő, ahol egy-egy zeneszámot táncosok is színesítettek. A szünet utáni második részben az Apácashow című film közismert dalaiból mutattak be válogatást. A vidám hangulatú, főként gospel stílusú dalokat a közönség nagy tapssal jutalmazta.


A befejező részben a sztárvendég, Vásáry André, a tavalyi Csillag születik tehetségkutató verseny egyedülálló hangú énekese lépett fel. Mint a felkonferálásból megtudtuk, Andrén kívül csak két másik előadónak van ilyen különleges férfi szopránhangja világszerte. Az énekes nagy közönségsikert aratott.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!