• cikk kép
  Tematikus kiállítás nyílt a Tihanyi Bencés Apátság Galériájában

  Tihany - – Mi a csend? Üresség? Valaminek a hiánya? Annál sokkal több. A csend lehetőség, hogy megszólaljon bennünk valami, ami nagyon lényeges, valamiféle igazi tiszta hang, egy benső hang, ami nélkül valójában nem lehet élni, sőt nem érdemes élni – hangzott el nemrég az Apátsági Galériában, ahol Megérint a csend címmel nyílt tematikus kiállítás.

 • cikk kép
  Marionett bábszínház készül a pápai Esterházy-kastélyban

  Pápa - – Alighogy véget ért a Pegazus Színház 2013/2014-es színházi évada, a népszerű pápai teátrum vezetői már a közeljövő feladatain, kihívásain munkálkodnak. Bizony, akad belőlük bőven.

 • cikk kép
  Tahi Tóth Lászlónak a játék az élete

  Tihany – Ha választhatna, akkor a teniszpályán vagy a színpadon halna meg, talán azért, hogy azt üzenje: mindenben lássuk a játékot. Mert az örömet, boldogságot adhat számunkra egy életre.

 • cikk kép
  Kincsek a veszprémi utcán

  Veszprém – A hazai pályás muzsikusok mellett a külhonból érkezett utcazenészek és zenekarok produkciói miatt marad emlékezetes az Utcazene fesztivál első napja.

 • cikk kép
  Sláger és orgonazenea Budapest Bárban

  Gyulakeszi - – Minden eddigit felülmúló érdeklődés kísérte a Budapest Bár fellépését a Varnus Xaver Koncertteremben, a Balatoni zenei fesztiválon.

 • Sógorok látogatóban

  Veszprém - Osztrák újságíróknak szervezett tanulmányutat a Veszprémi Turisztikai Közhasznú Nonprofit Kft. és a Bakony és Balaton Térségi Turisztikai Nonprofit Kft. július 16-18. között, tájékoztatta szerkesztőségünket Kocsis Barbara turisztikai menedzser.

 • cikk kép
  Keresik a legjobb prímást

  Tizenkét prímás méri össze a tudását két fordulóban, hogy elnyerje az Anna-bál prímása címet.

 • cikk kép
  Nyitva volt az aranykapu Balatonkenesén

  Komolyzenét szólaltatott meg a Pannónia Citerazenekar a Széchenyi parkban a hétvégén, amely a Balatoni Kapunyitó egyik kiemelkedő eseménye volt – értékelte fellépésüket a főszervező Győrfi Károlyné.

 • cikk kép
  Ősztől Balfácán a Pannon Várszínházban

  Elkezdődtek a Balfácánt vacsorára című komédia olvasópróbái a Pannon Várszínházban. Az előadásban több mint tíz év után tér vissza a veszprémi színpadra Bakai László.

 • cikk kép
  Eperjes Károly a Nemzeti Színházból eljön, Veszprémben marad

  Veszprém – Eperjes Károly budapesti sajtótájékoztatón jelentette be, arra kérte a Nemzeti Színház igazgatóját, mentse fel vezérigazgatói-helyettesi megbízásából. A Veszprémi Petőfi Színház művészeti tanácsadója Veszprémben marad, a Chicago című musicalt ő állítja színpadra.

 • cikk kép
  Zene fiatalnak, idősnek - Kedd este zárul a Rozé, rizling és jazz napok

  Este még remek együttesek csábítják a veszprémieket az Óváros térre; ma zárul a kilencnapos Rozé, rizling és jazz napok.

 • cikk kép
  A magyar jazz napja a várban

  Horváth Charlie jazzformációja mellett Tony Lakatos, Gary Willis, Kőszegi Imre és Borlai Gergő is színpadra lépett a magyar jazz napján, melynek a VeszprémFest adott otthont.

Magazinok