• cikk kép
  Orgonák csatája - Varnus Xaver és Rhoda Scott koncertezett a kenesei Széchenyi parkban

  Balatonkenese - A világhírű orgona-virtuóz Rhoda Scott és a szintén világhírű orgona-virtuóz Varnus Xaver adott közös koncertet pénteken Balatonkenesén.

 • cikk kép
  Emlékképek a nagy háborúról

  Tapolca-Diszel -– Egész éven át látogatható a látványtári kiállítás, mely az első világháború időszakát eleveníti fel, megmutatva a hadszínteret és a korabeli civil életet is.

 • cikk kép
  Koncert tánclépésben

  Balatonalmádi - – A Pannónia Kulturális Központ és a vörösberényi egyházközség szervezésében idén is megrendezik a Régi zenei esték programsorozatot a Szent Ignác-templomban, melyre kéthetenként egy-egy hétvégén jeles előadókat és együtteseket hívnak.

 • cikk kép
  A völgy, mint tradivatív fesztivál

  Kapolcs - Megnyitotta kapuit péntek délután a 24. Művészetek Völgye, a jövő hét végéig tartó fesztiválon Palya Bea, a Kaláka és Földes László Hobo mellett önálló udvarral várja a látogatókat 10 napon át Harcsa Veronika is.

 • cikk kép
  Szupercsapat a színpadon

  Veszprém – A közös muzsikálásra és az improvizációra épülő Random Trip, valamint a veszprémi zenekarok vitték a prímet az Utcazene Fesztivál második napján.

 • cikk kép
  Tematikus kiállítás nyílt a Tihanyi Bencés Apátság Galériájában

  Tihany - – Mi a csend? Üresség? Valaminek a hiánya? Annál sokkal több. A csend lehetőség, hogy megszólaljon bennünk valami, ami nagyon lényeges, valamiféle igazi tiszta hang, egy benső hang, ami nélkül valójában nem lehet élni, sőt nem érdemes élni – hangzott el nemrég az Apátsági Galériában, ahol Megérint a csend címmel nyílt tematikus kiállítás.

 • cikk kép
  Marionett bábszínház készül a pápai Esterházy-kastélyban

  Pápa - – Alighogy véget ért a Pegazus Színház 2013/2014-es színházi évada, a népszerű pápai teátrum vezetői már a közeljövő feladatain, kihívásain munkálkodnak. Bizony, akad belőlük bőven.

 • cikk kép
  Tahi Tóth Lászlónak a játék az élete

  Tihany – Ha választhatna, akkor a teniszpályán vagy a színpadon halna meg, talán azért, hogy azt üzenje: mindenben lássuk a játékot. Mert az örömet, boldogságot adhat számunkra egy életre.

 • cikk kép
  Kincsek a veszprémi utcán

  Veszprém – A hazai pályás muzsikusok mellett a külhonból érkezett utcazenészek és zenekarok produkciói miatt marad emlékezetes az Utcazene fesztivál első napja.

 • cikk kép
  Sláger és orgonazenea Budapest Bárban

  Gyulakeszi - – Minden eddigit felülmúló érdeklődés kísérte a Budapest Bár fellépését a Varnus Xaver Koncertteremben, a Balatoni zenei fesztiválon.

 • Sógorok látogatóban

  Veszprém - Osztrák újságíróknak szervezett tanulmányutat a Veszprémi Turisztikai Közhasznú Nonprofit Kft. és a Bakony és Balaton Térségi Turisztikai Nonprofit Kft. július 16-18. között, tájékoztatta szerkesztőségünket Kocsis Barbara turisztikai menedzser.

 • cikk kép
  Keresik a legjobb prímást

  Tizenkét prímás méri össze a tudását két fordulóban, hogy elnyerje az Anna-bál prímása címet.

Magazinok