Kosárlabda

2014.04.04. 11:15

Vasárnapi kosárlabda

Pápa - Az NB I/B-s kosárlabda bajnokság felsőházi rájátszásában ismét hazai pályán fogadja ellenfelét a Motax Concordia Pápa.

Novothny Ottó

Az Eger elleni nagyszerű győzelem és a fővárosban elszenvedett papírforma vereséget követően ezúttal a Debrecent látja vendégül a Pápa. A rivális a hetedik helyen követi a hatodik helyezett vendéglátókat a bajnokság legjobb nyolc helyezéséért folyó harcban.

Ugyanakkor legutóbb a DEAC idegenben diadalmaskodott a Törökbálint ellen, vagyis egyáltalán nem néz könnyű csata elé Vajda Balázs alakulata.

A pápaiak valamennyi hazai meccsüket szeretnék megnyerni a rájátszásban, így most is győzni akarnak a Debrecen ellen (Fotó: Penovác Károly)

 

- Sajnos valószínűleg Keresztesre nem számíthatunk, hiszen legutóbb agyrázkódtatást szenvedett - mondta a pápaiak játékos edzője.

- A többiekkel természetesen egyetlen célunk lehet: megnyerni az összecsapást. Bízom benne, hogy a szokatlan időpont ellenére (vasárnap 16.30 órakor kezdődik a mérkőzés a pápai sportcsarnokban) szurkolóink eljönnek és közösen mindent megteszünk a győzelem begyűjtése érdekében.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!