Kosárlabda

2014.02.28. 10:15

Motax Concordia Pápa: nyerni kellene

Pontosan háromszor annyi (tizenkettő) győzelmet szerzett eddig a Motax Concordia Pápa NB I/B-s kosárlabda csapata a bajnokságban, mint vasárnapi vendéglátója.

Novothny Ottó

A pápaiak a jobb pécsi együtteshez utaznak (a másik baranyai alakulat a sereghajtó), vagyis a negyedik helyezett játszik a tizedikkel. A Motax az esélyesebb.

- Itthon éppen száz pontot értünk el ellenük, ők hetvenháromig jutottak - kezdte Vajda Balázs a pápaiak játékos-edzője. - Fiatal, hajtós, gyors csapat, akiknek az erejét nagymértékben befolyásolja, hogy milyen játékosokat kapnak vissza az A ligás nagytestvértől . Mindettől függetlenül nyernünk kell, hiszen változatlanul harcban állunk az alapszakaszban a legjobb négy közé jutásért és ezt acélt csak győzelemmel tudjuk megvalósítani. Riválisunk utolsó öt mérkőzését elveszítette, reméljük, hogy nekünk köszönhetően folytatják ezt a sorozatukat.

 

Címkék#kosárlabda

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!