Kosárlabda

2014.05.30. 10:25

Hazai pályán a hetedik helyért játszik a Pápa

Pápa - Az NB I/B-s kosárlabda bajnokság a Motax Concordia Pápa számára is az utolsó fejezethez ér: a hetedik helyért rendezett helyosztón a Kecskemét együttesét fogadják a pápaiak.

Novothny Ottó

A két mérkőzésből álló helyosztó első találkozóján Kecskeméten a házigazdák 84:72 arányban nyertek. Ez apró meglepetés, hiszen a legutóbbi bajnokin a Pápa 110:65-re söpörte el riválisát.

A Pápa (fehér) tizenhárom pontos győzelemre tör (Fotó: Penovác Károly)

- Csalóka a kecskemétiek szereplése, mert amíg az A csapatos visszajátszók is velük voltak, vezették a keleti csoportot - mondta Vajda Balázs a Motax edzője. - Aztán nélkülük alaposan visszaestek, de most megint több U20-as, sőt egy felnőtt válogatott is pályára lép náluk. Ettől függetlenül természetesen nekünk egyetlen célunk lehet, hogy legalább tizenhárom pont különbséggel nyerjünk ellenük itthon, megszerezve a hetedik helyet. Ez a célunk, amit remélem sikerül megvalósítanunk szurkolóink előtt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!