Kosárlabda

2014.09.24. 15:30

Akad még tennivalójuk a veszprémi kosarasoknak

Veszprém – Rangos ellenfelekkel találkozott, és végül nyolcadikként zárt a Pannon Egyetem VKK a Göcsej Kupán.

Heffler Péter

Mindhárom felkészülési mérkőzését elveszítette a Pannon Egyetem VKK az erős mezőnyt felvonultató Gumiflex 45. Nemzetközi Kosárlabda Göcsej Kupán. A nyolc együttest tömörítő teszttornán öt A-csoportos csapat is indult, így különösebb eredménykényszer nélkül léphettek parkettre a veszprémiek.

– Az első mérkőzésen akadtak jó periódusaink, érződött, hogy az elmúlt hetekben fejlődtünk - kezdte Petőfi Áron, a veszprémiek vezetőedzője. - A második találkozón megilletődötten kezdtünk, aztán a harmadik negyedben remekül teljesítettünk, s ha Kámánt az első meccsen összeszedett sérülése miatt nem kell nélkülöznünk, talán nyerünk is. Igazából mindkét eredményt elfogadhatónak tartom, nem úgy a bajaiak ellenit, ahol elsősorban a hozzáállással voltam elégedetlen - értékelt a tréner.

- A céljaink eléréséhez többet kell leraknunk az asztalra. A bajnoki nyitányig akad még tennivalónk, hogy igazán erős és jó csapatunk legyen - utalt Petőfi Áron az október 3-i Oroszlányi SE Lions elleni mérkőzésre.

Göcsej Kupa:
I. forduló: Zalakerámia ZTE-KK–Pannon Egyetem VKK 75-52
II. forduló: Pannon Egyetem VKK–MAFC 77-89
A 7-8. helyért: Pannon Egyetem VKK–Bajai Bácska FKE 57-84

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!