Kézilabda

2014.08.19. 16:28

Véget ért a Cell-Cup 2014

Véget ért a 18. alkalommal megrendezett Cell-Cup 2014 Veszprém Nemzetközi Kézilabda Fesztivál.

Mesics Olívia a következőkről tájékoztatta a Naplót:

A tények:

A tényeken túl elmondhatjuk, hogy jó színvonalú, izgalmas mérkőzéseket láthattak a szülők, szurkolók, nézők. Számos újítással is találkozhattak: a visszajelzések alapján az eredmények a neten történő követésének lehetősége váltotta ki a legnagyobb sikert.

A Veszprém Aréna adott helyszínt a fergeteges nyitógálának, elődöntőknek döntőknek és az ünnepélyes záró gálának. A díjátadás előtt egy videó-összefoglaló révén mindenki feleleveníthette a 2014-as Cell-Cup eseményeit.

A sportprogramok mellett szabadidős programokat és szórakozási lehetőségeket is kínáltak a fesztivál résztvevőinek. A sportvezetők számára rendezett esten Spanyolország mutatta be kultúráját, gasztronómiáját, sportéletét. A gyerekek, játékosok az impozáns Hangvilla Cell-Cup Clubban vehettek részt a szórakoztató programokon (UV party, disco, szépségverseny, TALÁLD MEG A PÁROD PARTY).

Süle Nándor, a Cell-Cup főszervezője elmondta, hogy büszkeséggel tölti el, hogy idén nagykorúvá vált a rendezvény, ami talán igazolja, hogy érdemes volt elkezdeni annak idején a szervezését és igény van erre a minőségi rendezvényre. Elmondhatjuk, hogy Európában a második, Magyarországon pedig a legnagyobb kézilabda fesztiválról beszélhetünk, ami egyrészt a kézilabda sportot népszerűsíti, másrészt az országot, a Balaton-régiót, Veszprém városát, hiszen évről-évre nagyon sok külföldi látogat el az eseményre. A Cell-Cup olyan fesztivál ahol, nincsenek vesztesek, csak győztesek, és reméljük, hogy ez még sok-sok éven keresztül is így lesz.

Eredmények:

Legjobb játékosok:

MA - VASVÁRI ÁDÁM, Balatonfüredi KSE

MU21 - VÉGH ZOLTÁN, MKB-MVM Veszprém

MU18 - KREISZ MÁRK, MKB-MVM Veszprém

MU16 - ORBÁN ÁKOS, Balatonfüredi KSE

MU14 - PAPP KRISZTIÁN, Éles Kézisuli

MU12 - LEO LISICA, RK Polet

MU10 - Goda Koppány, Éles Kézisuli

WA - NAGY RENÁTA, Rinyamenti KC

WU21 - SZERZŐ REGINA, Mosonmagyaróvári KSE

WU16 - LAKATOS RITA, Győri AUDI ETO KC

WU14 - ARANY REBEKA, Angyalföldi Sportiskola

WU12 - JUHÁSZ FANNI, Éles Kézisuli „A”

WU10 - KREUTZ KITTI, Padányi Veszprém

Egyéb különlegességek:

A legnépesebb számú magyar sportegyesület Szegedről érkezett. Először vett részt a tornán svájci, izraeli, egyiptomi és montenegrói csapat. Legtávolabbról az Arab Emirátusokból érkeztek. A leghűségesebb küldöttség címet a Szigetszentmiklósi KSK és a belga HC Visé BM csapata kapta. A legszebb népviseletben megjelenő különdíjat pedig a norvég Arstad IL és az olasz SSV Bozen csapata kapta.  A torna Fair Play díját a Spanyol C.BM. Torrellano csapata kapta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!