Kézilabda

2014.09.12. 10:25

Sebzett vad ellen játszik a BKSE

Balatonfüred - Két győztes meccs után a Gyöngyös otthonában szerepel szombaton a Balatonfüredi KSE NB I-es kézilabdacsapata.

Horváth Gábor

A PLER elleni sikeres nyitány (32:20) után hazai pályán az Orosházát is magabiztosan fektette két vállra (33:26) a Balatonfüredi KSE, amely most nehéz sorozat előtt áll.

Az első állomás Gyöngyös, a hevesiek otthonában az előző idényben nem sok csapatnak termett babér.

- Kemény ellenfél a Gyöngyös, tudjuk, hogy nagyon nehéz dolgunk lesz. Erre a mérkőzésre készültünk egész héten. Vetélytársunk meglepetésre első meccsén kikapott az újonc Balmazújváros otthonában. Ez egyfelől nekünk jó, másrészt nem annyira pozitív, hiszen a sebzett vad mindig veszélyes. A gyöngyösiek most minden bizonnyal bizonyítani akarnak - nyilatkozta a Naplónak Csoknyai István, a BKSE vezetőedzője.

A fiatal Kovacsics jól mutatkozott be a füredieknél (Fotó: Penovác Károly)

 

A szakember kiemelte, mindezzel együtt nagyon szeretnének nyerni Gyöngyösön is. A csapat jó állapotban és hangulatban várja az összecsapást, egyedül Iváncsik Tamás játéka kérdéses. A szélső még mindig a vádlijával bajlódik.

- Nehéz sorozat előtt állunk, hiszen a gyöngyösi meccs után érkezik a Tatabánya, majd megyünk Csurgóra és a Szegedet fogadjuk.
Ebben a szakaszban igyekszünk minél több pontot szerezni - fogalmazott Csoknyai István.

A Gyöngyös BKSE találkozó szombaton kora este 18 órakor kezdődik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!