Kézilabda

2014.10.21. 09:15

Kézilabda NB II: Pásztor kilenc találata

Veszprémi sikerrel zárult a férfi kézilabda NB II-ben a két veretlen csapat randevúja.

B. Virág Rita

NB II, férfiak.

MKB-MVM Veszprém II-Treff 07 33:27 (19:12).

Le Belier KK Ajka–Veszprémi Egyetem SC 27:31 (12:13).

Gólszerzők: Bajnóczi 8, Meiczinger 4, Klespitz 3, Rozmán 3, Pék B. 2, Pavelka 2, Majdanics 1, Erőss 1, ill. Pásztor 9, Tombor 8, Szobol 4, Kovács 3, Károlyfi 2, Márkus 2, Pencz 2, Hamar 1.

Két hibátlan együttes mérte össze erejét az NB II legutóbbi fordulójában. Bár a Veszprém kezdett jobban (1:5), a játékrész végére kiegyenlítetté vált a csata. Fordulás után a rutinos vendégek fokozatosan elhúztak a sérülés miatt megfogyatkozott ajkaiaktól és biztosan szerezték meg a két pontot.

Az Ajka (zöld) nem bírt a volt válogatottakkal kiálló VESC-cel (Fotó: Penovác Károly)

Ácsi Kinizs–Bakonyerdő Pápa 21:27 (8:13).

A tabellát jelenleg a VESC vezeti 10 ponttal és hibátlan mutatóval, a Le Belier KK Ajka a harmadik 8 egységgel. A Bakonyerdő Pápa az ötödik pozíciót foglalja el, eddig hat pontot szerzett. Az MKB-MVM Veszprém II fiatal alakulata pedig a tizedik helyen áll, két pontot gyűjtött.

NB II, nők

Veszprémi Egyetem SC–Tapolca VSE 42:18 (7:19).

A tabellán jelenleg a Veszprémi Egyetem a negyedik hat ponttal, míg a Tapolca nyeretlenül zárja a sort a tizenegyedik helyen. Az Alsóörs együttesét időközben törölték, információink szerint a csapat visszalépett a bajnokságtól.

Címkék#kézilabda

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!