Kézilabda

2015.09.11. 15:54

Csoknyai István: Azért tartsuk szárazon a puskaport!

Balatonfüred - Remekül szerepel a férfi kézilabda-élvonalban a Balatonfüredi KSE, amely négy forduló után száz százalékos. Vasárnap továbbrobogna a csapat.

Horváth Gábor

Szerdán negyedik bajnoki mérkőzését is megnyerte a Balatonfüredi KSE, amely a szintén veretlen Váci KSE otthonában szerepelt. A vége 28:19 lett, de az eredmény csalóka, a hazaiak 50 percig nagy csatára késztették a Balaton-parti alakulatot.

- Nehéz volt, de igazából erre is számítottunk. Egy rutinos, jó csapatot győztünk le - kezdte értékelőjét Csoknyai István.

A fürediek vezetőedzője hangsúlyozta: csapata megmutatta, hogy jó erőben van és remekül tud koncentrálni.

- Kirobbanó erőben vagyunk, és az igazság az, hogy még sok van bennünk. Most szeretnénk tovább folytatni jó szereplésünket. Fontos lenne a két pont megszerzése, mindenképpen arra készülünk, hogy legyőzzük a balmazújvárosiakat.

A BKSE (hátul, balról: Zdolik, Bóka és Szöllősi) otthon játszik
Fotó: Balogh Ákos

A BKSE vasárnap 18 órakor fogadja a Balmazújvárosi KK együttesét.

- Az biztos, hogy hatvan percen át oda kell figyelni. Ellenfelünknek egy pontja van, de ez nem szabad, hogy megtévesszen minket. Fontos, hogy remek a hangulat a csapatnál, most nagyon együtt vagyunk. Mindenképpen tartani kellene a lendületet. Jó formában vagyunk, nyugodtan játszhatunk, de, ahogyan mondani szokták, azért tartsuk szárazon a puskaport - fogalmazott a szakember.

A füredi keretben nem mindenki egészséges. A váci mérkőzésen Törteli Koppány kapott egy rúgást a medencéjére, Fazekas Nándor pedig a kezét fájlalja. Győri Mátyás még mindig húzódással bajlódik.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!