Kézilabda

2014.07.28. 08:45

Izraelt legyőzték a magyar junior kézisek

Harmadik csoportmérkőzését magabiztosan nyerte meg a magyar junior kézilabda-válogatott az ausztriai Európa-bajnokságon.

Horváth Gábor

Csoknyai István együttese, amelyben több veszprémi és balatonfüredi játékos is szerepel, a szlovének és a svédek elleni vereséget követően Izraelt magabiztosan győzte le.

A mérkőzés 13 gólos, sima magyar sikert hozott. Nemzeti együttesünk ezzel a D jelű csoport harmadik helyén végzett és a 9-16. helyért zajló küzdelemben folytathatja a kontinenstornát. Az alakulat mai ellenfele Szlovákia lesz, szerdán pedig Fehéroroszország ellen lépnek pályára a fiatalok.

A füredi Bánhidi Bence (a labdával) négyszer talált be

Az izraeliek elleni mérkőzésen a Balatonfüredi KSE csapatából Faluvégi Rudolf öt gólig jutott, Bánhidi Bence négyszer talált be. Az MKB-MVM Veszprém KC együtteséből Vizes Patrik és Gyene Norbert 4-4 alkalommal volt eredményes.

Eredmény: Izrael Magyaország 23:36 (12:16). Magyarország: Borbély, Miklós (kapusok), Bánhidi 4, Faluvégi 5, Gyene 4, Hornyák P. 7, Horváth D. 2, Kovacsics P. 5, Leimeter, Ligetvári 3, Nagy Sz., Szeitl, Törteli 2, Vasvári, Vizes 4, Zakics. Szövetségi edző: Csoknyai István.

Kiállítások: 10, ill. 10 perc. Hetesek: 7/4, ill. 5/4.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!