Kézilabda

2015.04.21. 09:14

Hat füredi a válogatottakban!

Balatonfüred – Összesen hat balatonfüredi kézilabdázó kapott meghívót a magyar A, illetve B válogatottba. Hamarosan Eb-selejtező!

Horváth Gábor

Oroszország ellen folytatja az Európa-bajnoki selejtezők sorát a magyar férfi kézilabda–válogatott. Április 30-án idegenben, május 2-án pedig a hazai pályán mérkőzünk meg az oroszok legjobbjaival. Utóbbi mérkőzésnek a Veszprém Aréna ad otthont.

Talant Dusebajev szövetségi kapitány két füredi játékost hívott meg a keretbe, a BKSE színeit Bánhidi Bence beállós és Székely Márton kapus képviselik majd a csapatban.

Bánhidi Bence, az egyik füredi válogatott
Fotó: BKSE

A B válogatott is pályára lép, a társaság a lengyelekkel találkozik, kétszer: május elsején Balatonfüreden, másnap pedig Veszprémben. Ebbe a keretbe a Balatonfüredi KSE-ből Borbély Ádám, Gerdán Tibor, Zdolik Bence és Szöllősi Balázs került be.

A program. április 30., 17:00, Csehov: Oroszország-Magyarország. Május 2., 16:00, Veszprém: Magyarország-Oroszország. Május 1., 17.00, Balatonfüred: Magyarország B–Lengyelország B. Május 2., 15.30, Veszprém: Magyaro. B–Lengyelo. B.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!