Kézilabda

2017.03.23. 20:01

Hárman sérültek a BKSE-ben

Balatonfüred - Magabiztos siker után készül újabb bajnokijára a Balatonfüredi KSE, amely hosszú ideje veretlen az NB I-es férfi kézilabdaligában.

Horváth Gábor

A Balatonfüredi KSE pénteken játssza következő találkozóját, az együttes Cegléden vendégeskedik, a mérkőzés 18 órakor kezdődik.

- Örülünk, hogy magabiztosan sikerült nyernünk, csak sajnos ismét elveszítettünk egy embert, aki fontos láncszem lehetett volna a következő mérkőzésen - tekintett vissza az Eger ellen 29:23-ra megnyert múlt heti összecsapásra Csoknyai István. Ahogyan a fürediek vezetőedzője említette: a meccsen Zdolik Bence sérülést szenvedett, az oldalsó térdszalagjait fájlaló átlövő biztosan nem léphet ma pályára. Úgy, mint a derékproblémákkal bajlódó Fazekas Nándor, valamint Kancel Ottó sem.

A BKSE (Varsandán Milán) pénteken idegenben játszik
Fotó: Balogh Ákos

- Foghíjas a csapatunk, pedig szükségünk lenne a pontokra Cegléden is. A könnyű góloknak felértékelődik a jelentősége, jó kapusteljesítményre és védekezésre lesz szükség a sikerhez - mondta Csoknyai István.

A BKSE a hatodik, a Cegléd a 10. helyről várja a mérkőzést.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!