Kézilabda

2015.03.06. 11:16

Hárman is az álomcsapatban

Veszprém – A délkelet-európai kézilabda sorozat, a SEHA-Liga hivatalos honlapja közzé tette február hónap legjobbjait.

B. Virág Rita

Az elmúlt hónap álomcsapatába három veszprémi kézilabdás is bekerült. A legjobb jobbszélsőnek Gasper Margucot választották, akiről azt írták maximálisan kihasználta lehetőségeit, hiszen három meccs alatt tizennyolc gólt szerzett. A beállók közül Renato Sulicot emelték ki, akit nemes egyszerűséggel a bakonyiak legfontosabb játékosának tituláltak. A legjobb edzőnek járó elismerést pedig Carlos Ortega kapta.

A rövid értékelésben kihangsúlyozták, a spanyol tréner a katari világbajnokság után dicséretre méltón rakta össze együttesét. Az is mellette szólt, hogy csapata simán megnyerte a SEHA-Liga alapszakaszát, a Bajnokok Ligájában a csoportját. A februári legjobbak a SEHA-Ligában: Sterbik Árpád kapus (Vardar Szkopje), Gasper Marguc jobbszélső (Veszprém), Milos Orbovic  jobbátlövő (Vojvodina), Stefan Jankovic irányító (Borac), Renato Sulic beálló (Veszprém), Dusko Celica balátlövő (PPD Zagreb), Radoslav Antl balszélső (Tatran Presov). Edző: Carlos Ortega (Veszprém).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!