Horoszkópok

2017.07.13. 13:32

Napi horoszkóp - Ma izgalmas találkozásokra kerülhet sor az Ikrek életében!

A Szűz ma könnyed problémamegoldással vívhatja ki a kollégái megbecsülését.

KOS (március 21.-április 20.) - A Hold még a Halak jegyében jár, de már kedvező fényszögben van az ön uralkodó bolygójával, a Marssal. Ez különösen nyitottá, kommunikatívvá, és társaságkedvelővé teszi önt.

BIKA (április 21.-május 20.) - A Hold a Halak jegyében áll, és ez az energia valósággal magával ragadja önt. Elfogja az utazási láz. Rajta! Ha teheti, akkor legalább egy rövid kiruccanást szervezzen a hétvégére.

IKREK (május 21.-június 21.) - Ma izgalmas találkozásokra kerülhet sor, amelyek jó hatással lesznek önre. Valaki bevallhatja önnek az érzéseit - meg foga lepni a dolog, de hízeleg a hiúságának a sok dicséret!

RÁK (június 22.-július 22.) - Rengeteget dolgozik, a mai napon is kilátásban van még egy kis túlóra is. Persze ön nagyon hatékony tud lenni, a gyorsaságával legyőzheti az időt is. Este találkozzon a barátaival!

OROSZLÁN (július 23.-augusztus 23.) - A Merkúr és a Vénusz kellemesen kapcsolódnak egymáshoz. Ez vidámsággal és életörömmel tölti el önt. Feszített tempóra számíthat a munkahelyén ma is. Szerencsére kezd már belerázódni.

SZŰZ (augusztus 24.- szeptember 23.) - Ma a könnyed problémamegoldással vívhatja ki a kollégái megbecsülését. Olyan javaslattal áll-hat elő, amellyel jelentősen megkönnyíthet egy munkafolyamatot.

MÉRLEG (szeptember 24.-október 23.) - A Merkúr és a Vénusz kedvező kapcsolata miatt ma remekül tudja összeegyeztetni az egymásnak ellentmondó érdekeket. Egy vitában ön lehet a békéltető, mindkét fél hálás lesz.

SKORPIÓ (október 24.-november 22.) - A magánéletében kompromisszumos megoldásokra kellene törekednie, ne viselje minden esetben ön a nadrágot - főleg ha a „gyengébbik” nemhez tartozik.

NYILAS (november 23.-december 21.) - Úgy érezheti, hogy a jelenlegi kapcsolata nem egészen az már, mint amire vágyott, vagy amit jelentett önnek a szebb időkben. Azért nem kell mindenről lemondania.

BAK (december 22.- január 20.) - A bolygók állása kedvez a szerelemnek. Ha ön egyedülálló, akkor ma este semmiképp se maradjon otthon, menjen társaságba, szórakozóhelyre! A párkapcsolatban élő Bakok jó híreknek örülhetnek.

VÍZÖNTŐ (január 21. -február 20.) - A párja önhöz fordul a problémáival, de nem konkrét tanácsokat vár, csak jó szót és megértést Ha túlságosan keményen fogalmaz pusztán segíteni vágyásból, az még rosszul is elsülhet.

HALAK (február 21.- március 20.) - A Hold az ön jegyében jár, de ez most gyengítheti az energiáit. Végezze el azt, amit nagyon szükséges, aztán „kalap, kabát”! A hétvége programjait gondolja végig időben.










Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!