Horoszkópok

2017.07.12. 13:15

Napi horoszkóp - Egy csodálatra méltó ember alaposan felforgatja az Ikrek életét!

A Rák ma ne csináljon a bolhából elefántot!

KOS (március 21.-április 20.) - A Merkúr már az Oroszlán jegyében áll. Hivatásában biztosan komoly sikereket érhet el, különösen, ha szeretne valamit alkotni, létrehozni, és nem csak a pénzkereset számít.

BIKA (április 21.-május 20.) - A Hold együtt áll a Neptunusszal, a Halak jegyében. Ez nagyon kedvező lesz az ön számára, anyagi ügyleteiben is jó lehetőségeket kap. Ne kifecsegje ki idő előtt a terveit.

IKREK (május 21.-június 21.) - A Vénusz az Ikrek jegyében áll. Egy csodálatra méltó ember alaposan felforgatja az életét, és önnek semmi kifogása sem lesz ez ellen Fogadja el a meghívását, jól fog szórakozni.

RÁK (június 22.-július 22.) - Ne csináljon a bolhából elefántot, csak a saját egészségének árt ezzel! Sok múlik ma azon, hogy képes-e értőn, figyelmesen meghallgatni másokat. Ne kapkodjon, ne rohanjon.

OROSZLÁN (július 23.-augusztus 23.) - A Merkúr már az Oroszlán jegyében áll. Ha egy fontos tervet akar végrehajtani, akkor ez a bolygóállás segíthet a siker elérésében. A lelkesedésével és becsvágyával főnökeinél most jó pontokat gyűjthet.

SZŰZ (augusztus 24.- szeptember 23.)- Ne keresse a bajt, inkább próbáljon meg együttműködni a kollégáival, még akkor is, ha ez egyelőre ellentmond az ön nézeteinek. A dolgok menet közben is megváltoztathatók.

MÉRLEG (szeptember 24.-október 23.) - A Merkúr már az Oroszlán jegyében áll. Ma igazán élvezheti a munkáját, érzi majd, hogy szükség van önre. Egy rokona is önhöz fordul segítségért - ne legyen vele elutasító.

SKORPIÓ (október 24.-november 22.)- Jól alakul a napja, de a pénztárcáját inkább „felejtse” otthon. Ma túl sokat költhet, ezzel pedig felboríthatja a költségvetését Jobb, ha ma messziről elkerüli a butikokat!

NYILAS (november 23.-december 21.) - Felelősséget kell vállalnia egy bizonyos ügyben, még akkor is, ha nem teljesen érzi kompetensnek magát a kérdésben. Mégis jól teszi, ha megtesz minden öntől telhetőt.

BAK (december 22.- január 20.) - Most minden egy kicsit lassabban halad, ez pedig önt ingerültté teszi. Fogadja el, hogy nem lehet mindig a maximumon teljesíteni, néha ön is megengedhet magának egy kis lazaságot. Fáradtság ellen sportoljon.

VÍZÖNTŐ (január 21. -február 20.) - Ha eddig nem volt munkája, vagy nem volt vele teljesen elégedett, akkor a mai napon rátalálhat arra, ami igazán kedvére való lehet. Ne bátortalanodjon el!

HALAK (február 21.- március 20.) - A Hold együtt áll a Neptunusszal. A legtöbbet tudja kihozni a mai napból. Ha döntések előtt áll, akkor nyugodtan bízza magát a megérzéseire. Szüksége lesz külső bátorításra is.










Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!