Horoszkópok

2017.02.16. 13:42

Napi horoszkóp - Az Oroszlánnak nagy szüksége lenne egy kis környezetváltozásra

A Vízöntő ma sok bókot és dicséretet kap.

Thoma Izabella

Kos (március 21.-április 20.) - A Mars és a Vénusz még mindig a Kos jegyében áll. Használja ki ezek erejét és tűzzön ki magának új célokat! Ma nagy teljesítményre lesz képes, megmutathatja, hogy mi rejlik önben.

Bika (április 21.-május 20.) - Új vonzalom éledhet a szívében. Ön hajlamos időnként meggondolatlanul dönteni. Ne ugorjon fejest a kapcsolatba, csak ha megbizonyosodott róla, hogy tartósak az érzéseik.

Ikrek (május 21.-június 21.) - Ha még nem vállalkozó, akkor ma megfordulhat a fejében valamilyen saját biznisz gondolata. Még aludjon rá egyet-kettőt, de ne vesse el azonnal az ötletet!

Rák (június 22.-július 22.) - Nagy kavarodás van ön körül, mégis sikerül megállnia a helyét valahogy a káoszban. Sőt, talán ön az egyetlen szilárd pont, akire a többiek támaszkodni tudnak. Sokan számítanak önre.

Oroszlán (július 23.- augusztus 23.) - Nagy szüksége lenne egy kis környezetváltozásra. Utazzon el a hétvégére, ha teheti, esetleg látogassa meg egy távol élő rokonát. Kicsit szakadjon ki megszokott környezetéből!

Szűz (augusztus 24.- szeptember 23.) - Kimerítő hetet tudhat maga mögött, ezért, ha lehetséges, ne induljon hosszabb útra autóval. Az estét szánja pihenésre, mondja le a programjait, kapcsoljon ki!

Mérleg (szeptember 24.-október 23.) - A csillagok azt jelzik, hogy mára elfogy a türelme, és ki akar szabadulni az ideálisnak nem mondható helyzetekből. De vigyázzon, ne cselekedjen meggondolatlanul!

Skorpió (október 24.-november 22.) - Minden relaxáló tevékenység jót tesz ma, de a legszerencsésebb az lenne, ha el tudna menni úszni, szaunázni egyet! És persze egy nagy alvás is sokat segíthet

Nyilas (november 23.-december 21.) - Nagyon sok a teendője, de próbálja meg úgy beosztani az idejét, hogy a hétvégét végre már teljes egészében a kedvesének szentelhesse. Tervezzenek közös programokat!

Bak (december 22.- január 20.) - Szívügyekben, úgy tűnik, válaszút elé állítják a csillagok. A döntést nem kellene elhamarkodnia, és talán nem is egészen az ön kezében van. A kedvese sem türelmes a végtelenségig

Vízöntő (január 21.- február 20.) - Ma sok bókot és dicséretet kap. Jó hangulatban van, és remek a kisugárzása. Ha ön egyedülálló, használja ki a mai estét és menjen ismerkedni. Ne kerülje el a szórakozóhelyeket!

Halak (február 21.- március 20.) - A sok változás megviselheti az idegrendszerét. Főleg akkor, ha hagyja, hogy a külső erők magukkal sodorják. Van azonban sok jó is az új fejleményekben. 










Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!