Horoszkópok

2017.06.05. 15:48

Napi horoszkóp - Az Oroszlán ma frissen és vidáman ébred

A Halak kicsit mérsékelje kávéfogyasztását, és nyugtalanságát fékezze valamilyen sporttal.

KOS (március 21.- április 20.) - A Szaturnusz jó fényszögben van az Uránusszal. Ez optimistává és bizakodóvá teszi! Ma semmi sem túl sok az ön számára, pedig lesz kihívás bőven a mai nap során.

BIKA (április 21.- május 20.) - Ma sugárzó és különlegesen vonzó jelenség lehet! Nem is csoda, ha bárhová megy, a figyelem középpontjába kerülhet. Tegyen rá még egy lapáttal: öltözzön a szokásosnál gondosabban!

IKREK (május 21.- június 21.)- Ma nehezére eshet megfelelni az elvárásoknak. Sem a munkahelyén, sem az otthonában nem tűri a szabályokat. Legalább minimálisan törekedjen az udvariasságra.

RÁK (június 22.- július 22.) - A Hold a Skorpió jegyében áll. Itt az ideje, hogy végre új ismeretségeket kössön. Ehhez nem is kell messzire mennie... Azok, akiken eddig keresztülnézett, ma más fényben tűnhetnek fel ön előtt.

OROSZLÁN (július 23.-augusztus 23.) - Ma frissen és vidáman ébred. A kreatív munkák ma különösen jól mennek önnek, tele lesz jobbnál jobb ötletekkel. Este kapcsolódjon ki egy kicsit, talán még ünneplésre is lesz oka.

SZŰZ (augusztus 24.- szeptember 23.)- A hangulatát erősen befolyásolják ma a külvilág történései. A bekövetkező hirtelen változásokért hajlamos lehet másokat hibáztatni, pedig valószínűleg nincs konkrét bűnbak.

MÉRLEG (szeptember 24.-október 23.) - Bizakodóan kezdheti a napot, és sok mindent el tud majd érni. Legjobb időszaka a délelőtt lesz. Ne mulassza el az esélyeit. Jó lesz a hangulata, és egy ötletét meg tudja valósítani.

SKORPIÓ (október 24.-november 22.)- A Hold a Skorpió jegyében áll a mai napon. Valamit szeretne, és ezt most el is érheti, legyen szó egy új sportról, kihívást jelentő munkáról vagy szerelemről.

NYILAS (november 23.-december 21.) - Pénzügyi kérdések hozzák döntéskényszerbe: legyen okos. Nagy reményei is beteljesülnek hamarosan, de ahhoz előbb meg kell tanulnia a lemondást.

BAK (december 22.- január 20.) - Sok kiadása lehet, de vannak dolgok, amin nem érdemes spórolnia. Ha az otthonáról van szó, akkor különösen semmi sem lehet drága. Még így is előfordulhat, hogy nem tudja minden vágyát beteljesíteni.

VÍZÖNTŐ (január 21. -február 20.) - A Hold a Skorpió jegyében áll. Ez komoly feszültségeket generál, de ezeket ön kiválóan fel tudja oldani. A tárgyalások, szerződéskötés szempontjából kedvező nap lehet a mai.

HALAK (február 21.- március 20.) - Kicsit mérsékelje kávéfogyasztását, és nyugtalanságát fékezze valamilyen sporttal. Egyébként gond nélkül átvészeli ezt a napot, ne aggodalmaskodjon.

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!