Horoszkópok

2017.01.11. 15:36

Napi horoszkóp - Az Ikrek tele van kérdésekkel, nem találja a választ a gondjaira

A Baknak délután egy pozitív hír teljesen feldobja a hangulatát!

Thoma Izabella

Kos (március 21.-április 20.) - A Mars a Halak jegyében áll. Ez nem kedvez sem az üzleti ügyeknek, sem az anyagiaknak. Ha nem elővigyázatos, akkor veszteségek érhetik. Ne hagyja, hogy a kudarc elvegye a kedvét.

Bika (április 21.-május 20.) - Ön szeret nyílt lapokkal játszani. Ám néha az őszinteség is lehet bántó. Addig ne fedje fel az érveit, amíg nem teljesen biztos a dolgában. Lehet, hogy félinformációk miatt bánt meg valakit.

Ikrek (május 21.-június 21.) - Tele van kérdésekkel, nem találja a választ a gondjaira. Keresse meg az ön számára fontos embereket. Kellemes estét tölthet velük, és kissé megnyugodhat a társaságukban.

Rák (június 22-július 22.) - A Hold a Rák jegyében áll. Úgy tűnik, beindult a szekér: sok terve lassan elindulhat a megvalósulás felé. Vigyázzon, nehogy kapkodás legyen a dologból, haladjon mindennel terv szerint!

Oroszlán (július 23.- augusztus 23.) - Többen is üzleti tanácsért fordulnak önhöz. A pénzügyek területén ott is nyereséget érhet el, ahol másokat veszteséget. A legfontosabb, hogy elválassza a barátságot az üzlettől!

Szűz (augusztus 24.- szeptember 23.) - Ma jobban tenné, ha egyáltalán nem foglalkozna pénzügyekkel, mert amihez csak nyúl, ma veszteséget teremt. Fókuszáljon inkább a magánéletére, a párkapcsolatára!

Mérleg (szeptember 24.-október 23.) - Már elege van abból, hogy a jó ötleteiből semmit nem tud megvalósítani, de mások megteszik ezt ön helyett. Ma itt az alkalom, hogy valamit ön is letegyen az asztalra.

Skorpió (október 24.-november 22.) - Tele van energiával, de ez nem ok arra, hogy mindent továbbra is magára vállaljon. Ha csak a kötelességét teljesíti, akkor aligha marad ideje arra, hogy élvezze is az életet.

Nyilas (november 23.-december 21.) - Sajnos ma csalódnia kell bizonyos emberekben. Rá kell jönnie, hogy gyengébbek, mint azt hitte, remélte. Még az is lehet, hogy éppen ők számítanának az ön támogatására.

Bak (december 22.- január 20.) - Legyen nagyvonalú, és ismerje el mások tehetségét is. Ha sikerül legyőznie az irigységét, egy értékes barátságot nyerhet jutalmul. Délután egy pozitív hír teljesen feldobja a hangulatát!

Vízöntő (január 21.- február 20.) - A párja karrierjében jelentős változások várhatók, amik önt is érintik. Elképzelhető, hogy új munkahelyet kap. Az is lehet, hogy jobb pozícióba kerül, jelentősen jobb fizetésért.

Halak (február 21.- március 20.) - Ma nem megy önnek a munka. Folyton ábrándozik, máson jár az esze. Ez már a kollégáinak is feltűnik, de talán még a főnökének is. Legalább a legfontosabbakat végezze el.










Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!