Horoszkópok

2017.02.17. 16:07

Napi horoszkóp - Az Ikrek tele van energiával, ám rosszul viseli, ha korlátozni próbálják

A Szűznek ma nem szabad gyorsan és kapkodva tevékenykednie.

Thoma Izabella

Kos (március 21.-április 20.) - Ma előfordulhat, hogy látszatra minden rendben van, mégis parázs vita alakul ki valamiért. Azért vigyázzon, ne vesse el a sulykot, mert könnyen vérig sérthet másokat!

Bika (április 21.-május 20.) - Úgy tűnik, meghozott egy döntést, amitől nem lehet eltántorítani. Már nem hajlandó senki véleményét meghallgatni, pedig nem ártana még egyszer átgondolni a dolgot.

Ikrek (május 21.-június 21.) - Tele van energiával, ám rosszul viseli, ha korlátozni próbálják, vagy csak alkalmazkodnia kell valakihez. Legyen nagyon türelmes, bármennyire is csábítják a könnyebb megoldások.

Rák (június 22.-július 22.) - Figyeljen nagyon az álmaira! Ha kényes helyzetbe kerül, hallgasson a megérzéseire. Az estét töltse szórakozással, menjen társaságba, így tud a leginkább kikapcsolódni!

Oroszlán (július 23.- augusztus 23.) - A Hold a Nyilas jegyébe lép, és segíti abban, hogy mélyebben megismerje önmagát. Most felszínre kerülhetnek régi konfliktusok, és új megvilágításba kerülhetnek.

Szűz (augusztus 24.- szeptember 23.) - Ma nem szabad gyorsan és kapkodva tevékenykednie, különben komoly hibákat követhet el, vagy saját magát csaphatja be valamivel. Délután váratlan látogatója érkezhet!

Mérleg (szeptember 24.-október 23.) - Másokkal szemben tanúsított kedvessége és nagyvonalúsága hasonló reakciókat vált ki a többiekből is. Remekül érzi ma magát a barátai körében!

Skorpió (október 24.-november 22.) - Ma garantáltan nem kell megerőltetnie magát, minden halad a maga útján. A flörtök most nem érdeklik, inkább töltse egy jó könyv társaságában az estét.

Nyilas (november 23.-december 21.) - Másképp alakul a mai nap, ahogy eltervezte, de örülni fog a fejleményeknek! A jegyében álló Hold elégedetté teszi, most fogékonyabb és érzelmesebb, mint egyébként.

Bak (december 22.- január 20.) - Legyen nyitott és figyeljen oda a megérzéseire, ezek elárulják önnek, hogy mi az igazán fontos az életében. Anyagi ügyekben pozitív változásokat hozhat a mai nap.

Vízöntő (január 21.- február 20.) - Néha az ember nem látja a fától az erdőt - valahogy így van ma ezzel ön is! Ma csak egy feladata legyen: lazítson! A Hold a Nyilas jegyében áll, érezze ezt az energiát!

Halak (február 21.- március 20.) - Ne hajszolja magát, hagyjon időt bőven mindenre! Ma nem esik nehezére a szándékainak megfogalmazása, és a többiek meggyőzése, sőt lelkesítése egy ügy érdekében. 










Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!