Horoszkópok

2017.06.20. 16:44

Napi horoszkóp - A Vízöntő ma tele van lendülettel

A Mérleg ha szeretné megtartani a jelenlegi partnerét, akkor kerülje el messziről a flörtöt!

KOS (március 21.-április 20.) - A Hold a Bika jegyében maradt, de a Mars közelít a Neptunusz jó fényszögéhez. Olyan lesz ön mások számára, mint egy motor, és energiájával magával ragadhatja a többieket.

BIKA (április 21.-május 20.) - A Hold a Bika jegyében áll. Most minden fontos lehet, amivel edzeni tudja a testét, aerobik, torna, jóga vagy bármi. Tegyen egy nagy sétát a szabadban, vagy menjen úszni, ha teheti.

IKREK (május 21.-június 21.) - A Merkúr délután már átlép a Rák jegyébe. Ez komoly félreértésekhez vezethet. Jó lenne, ha végre egyértelműen cselekedne: a „kettőt előre, kettőt hátra" lépés nem vezet célra.

RÁK (június 22.-július 22.) - Értékes találkozásokban lehet ma része. Új ismerősei között akár a szerelemre is rábukkanhat - vigyázzon, ez akkor is bekövetkezhet, ha ön házasságban él! Jobb, ha nem játszik a tűzzel!

OROSZLÁN (július 23.-augusztus 23.) - Valószínűleg nagyon fontos megbeszélés vár önre, de sikeresen tudja majd venni az akadályokat. Ha kereskedelemmel foglalkozik, óriási forgalmat bonyolíthat le ma, és az átütő siker igazán elégedetté teszi.

SZŰZ (augusztus 24.- szeptember 23.) - Ma legyen bizalmatlanabb a szokásosnál, ne higgyen el mindent, amit hall... Valószínűleg az irigység vezérli azt, aki egy önhöz közel álló személyről költ hamis híreket.

MÉRLEG (szeptember 24.-október 23.) - Ha szeretné megtartani a jelenlegi partnerét, akkor kerülje el messziről a flörtöt! Ami ma könnyű kalandnak tűnik, holnapra súlyos problémává nőheti ki magát.

SKORPIÓ (október 24.-november 22.) - A Nap és a Merkúr már a Rák jegyében állnak, ez kedvezően hat önre. Nyugodtan elkezdhet valami új dolgot, úgy néz ki, nem jön közbe semmi. Az estét töltse a kedvesével.

NYILAS (november 23.-december 21.) - A Neptunusz kissé szétszórttá teheti önt - főleg a pénzére kellene jobban vigyáznia. Könnyen túllépheti a lehetőségeit, ne vásároljon olyasmit, amire nincs is szüksége.

BAK (december 22.- január 20.) - A Nap és a Merkúr átlépett a Rák jegyébe. Ez azt mutatja, hogy több figyelmet kellene szentelnie a társának. Legyen nagyon óvatos a vitatkozásban, mert egy rossz szó ma akár a szakítást is jelentheti.

VÍZÖNTŐ (január 21.- február 20.) - Ragyogóan érzi magát, tele van lendülettel. Ma még az sem zavarja, ha erős konkurenciával kell megküzdenie a vágyott pozícióért - vagy éppen a szerelemért! Vegye fel a kesztyűt!

HALAK (február 21.- március 20.) - Fontos, hogy minden apró szabályt tartson be - a Szaturnusz helyzete arra utal, hogy most valamiért bírságot szabhatnak ki önre. Ez a bolygó a koncentrációját is megzavarja.

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!