Horoszkópok

2017.06.23. 15:05

Napi horoszkóp - A Szűznek rengeteg otthon a tennivalója

A Bika egy ismerősével futhat össze, aki nagy erőfeszítéseket tesz, hogy rábeszélje valamire.

KOS (március 21.-április 20.) - Bolygóhalmozódás van a Rák jegyében. Gyorsan kellene mindennel végeznie, és minél előbb elkezdhetné élvezni a hétvégét. Váratlan, de örömteli helyzetek adódnak ma.

BIKA (április 21.-május 20.) - Egy ismerősével futhat össze, aki nagy erőfeszítéseket tesz, hogy rábeszélje valamire. Ne dőljön be a nagy szavaknak, nézzen a dolgok mögé! Döntéseit alaposan gondolja át.

IKREK (május 21.-június 21.) - A Szaturnusz szemben áll az ön jegyével. Túlfeszítette a húrt a héten, most már pihennie kellene. A Rák jegyében álló bolygók arra figyelmeztetik, hogy többet törődjön a szeretteivel.

RÁK (június 22.-július 22.) - Szombaton négy bolygó is lesz a Rák jegyében. Ez kedvez önnek, bár néha úgy érezheti, sok a jóból. Túláradó érzelmek, nagy kijelentések és egy igen jó hír várja a mai napon!

OROSZLÁN (július 23.-augusztus 23.) - Négy bolygó áll az ön gondjait jelző területen. Egy korábbi viharos ügye újabb hullámokat vethet, és kellemetlen szituációba sodorhatja. Ne hagyja magát! Ami volt, elmúlt, ne fecséreljen erre több energiát.

SZŰZ (augusztus 24.- szeptember 23.) - Rengeteg otthon a tennivalója, de gyorsan el tud készülni mindennel. Adjon magának egy kis időt, hogy végiggondolja a hetet, pihenjen, olvasson. Próbáljon meg lehiggadni.

MÉRLEG (szeptember 24.-október 23.) - Érzékeny, sérülékeny és persze sértődékeny is lehet a mai napon. Szerencsére az otthonában most a békesség az úr, a szerettei megnyugtatják a törődésükkel.

SKORPIÓ (október 24.-november 22.) - Most csak azzal kellene foglalkoznia, amit szeret. Nyugodtan lehet kicsit önző, senki sem fogja ezt rossz néven venni öntől. Cserébe ma ön se fukarkodjon a dicsérettel.

NYILAS (november 23.-december 21.) - Ne engedje magát befolyásolni semmilyen kérdésben! Fontos lenne, hogy egy kényes szituációban merje felvállalni a véleményét, annál is inkább, mivel igaza van.

BAK (december 22.- január 20.) - Boldog lesz akkor is, ha nem történik ma semmi, csak a párjával vagy a családtagjaival töltheti a napot, békében, nyugalomban és nagyon jó hangulatban. Belső elégedettsége igazán gazdaggá teszi.

VÍZÖNTŐ (január 21. - február 20.) - Valakivel ma összehozhatja önt a sorsa. Az illetőt talán már régről is ismeri, vagy, ha mindennap találkoznak is, mégsem találtak még egymásra lelkileg. Most ez is megtörténik.

HALAK (február 21.- március 20.) - Bárhova is megy, ma ön lesz a középpontban! Igazán elemében érzi magát, szinte sugárzik, és ezt bizony a környezet is észreveszi. Biztosan kap ma néhány meghívást egy kerti partira.

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!