Horoszkópok

2017.01.01. 11:14

Napi horoszkóp - A Szűz szerelmi élete most rendkívül jónak mutatkozik

A Mérleg nagyon nagylelkű áldozatot fog hozni valakiért a mai napon.

Heffler Péter

Kos (március 21.-április 20.) - Teljesen felélénkült és szinte átszellemülten végzi a munkáját egész nap. A lendület egészen a nap végéig kitart majd, aminek következtében mindennek a végére ér!

Bika (április 21.-május 20.) - Egyik barátja az őszinte véleményét kérte egy fontos ügyben. Ön azonban fél, hogy megbántja, ha közli vele a véleményét. Segíteni csak akkor tud rajta, ha elárulja neki!

Ikrek (május 21.-június 21.) - Érzelmi kérdésekben komoly döntést kell meghoznia ma. Már reggel válasszal sürgethetik, de jól gondolja, hogy ki kell várnia vele az utolsó pillanatig.

Rák (június 22-július 22.) - Látszik, hogy a hobbit, amit nem rég választott tiszta szívvel végzi. Rövid idő alatt hatalmas eredményeket ért el benne, amiért ma elismeréseket zsebelhet majd be!

Oroszlán (július 23.- augusztus 23.) - Nem várhatja el magától, hogy mindig száz százalékot nyújtson, ha nem hagy elég időt a feltöltődésre. Az elkövetkezendő napok erre tökéletes alkalmat biztosítanak majd!

Szűz (augusztus 24.- szeptember 23.) - A szerelmi élete most rendkívül jónak mutatkozik, hiszen a párja szinte lesi minden kívánságát, és igyekszik hamar végre is hajtani azokat. Irigylésre méltó helyzetben van!

Mérleg (szeptember 24.-október 23.) - A mai napon nagyon nagylelkű áldozatot fog hozni valakiért, akit saját maga elé helyez. Szerencsére az illető is különleges és tudja, hogy mit tett érte!

Skorpió (október 24.-november 22.) - A kishitűség, bizonytalanság, ami az utóbbi időben jellemezte önt már a múlté. Mintha kicserélték volna, ma rendkívül magabiztosan vág majd neki a teendőinek.

Nyilas (november 23.-december 21.) - Hosszú hetek vannak maga mögött, elkészült az erejével. Azonban pár feladat még hátra van, amiket nagyobb szünetekkel ugyan, de meg tud majd csinálni.

Bak (december 22.- január 20.) - Nem lehet szépíteni, a közelmúltban hibázott egyet és most kénytelen ezt hallgatni. Viselje méltósággal, nyelje le a békát és tanuljon az esetből! Hamarosan javíthat!

Vízöntő (január 21.- február 20.) - Egyes dolgokat képtelen most világosan látni, éppen ezért ne foglaljon állást velük kapcsolatban. Hagyja a döntést máskorra, amikor tisztábban lát.

Halak (február 21.- március 20.) - Nem tudják ma mások meggyőzni az igazukról, ezért teljesen felesleges belebonyolódnia a véget nem érő vitákba. Hajthatatlan és roppant akaratos lesz ma!










Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!