Horoszkópok

2017.05.10. 14:30

Napi horoszkóp - A Skorpiót az anyagi gondok arra kényszeríthetik, hogy változtasson eddigi elképzelésein

A Bak ma kissé szétszórt lehet!

KOS (március 21.-április 20.) - A Hold már a Nyilas jegyében jár. Ez a nap ideális lesz arra, hogy otthonában a javításokat elvégezze, a kerti munkákra is sort keríthet végre. Fontos döntésekre a délután a legalkalmasabb.

BIKA (április 21.-május 20.) - Az élet praktikusabb oldala kerül előtérbe, ma képes arra, hogy mindent optimistán kezeljen. Jót tesz a hangulatának, hogy nem kerít olyan nagy feneket a dolgoknak!

IKREK (május 21.-június 21.) - A munkahelyén laza a hangulat, így tényleg van minek örülnie! A pénzügyekkel azonban legyen óvatos, a könnyelműség az anyagiakban inkább hátrány, mint előny

RÁK (június 22.-július 22.) - Lassítson le egy kicsit, különben a nagy kapkodásban alaposan belebonyolódhat néhány részletkérdésbe. A legjobban most a rutinfeladatokkal boldogul, lehetőleg ezeket vegye sorra.

OROSZLÁN (július 23.-augusztus 23.) - A szokottnál bizonytalanabbnak érezheti magát, és emiatt nehezen viseli el olyan emberek társaságát, akik nem eléggé toleránsak önnel, vagy másokkal kapcsolatban. Fertőzés is okozhat rossz közérzetet.

SZŰZ (augusztus 24.- szeptember 23.) - A szokottnál is érzékenyebb lehet, ezért a jó dolgok, jó emberek igencsak feldobják a kedvét. Ellenkező esetben viszont parázs vitákra, sírós hangulatra számíthat.

MÉRLEG (szeptember 24.-október 23.) - Ma találkozhat végre egy titkos hódolójával. Nem is sejtette előre talán, hogy mennyire fel fogja kavarni ez a találkozás Azt majd az idő dönti el, mennyire lesz tartós a románc.

SKORPIÓ (október 24.-november 22.) - Az anyagi gondok arra kényszeríthetik, hogy változtasson eddigi elképzelésein. Talán fájó lépésekre kényszerül, de még mindig jobb most lépni, mint tovább halogatni a döntést.

NYILAS (november 23.-december 21.) - Most még optimistább és aktívabb, mint egyébként! Vigyázzon, mert lehet, hogy mások úgy érzékelik, szélvészként közlekedik, lassítson le hát egy kicsit!

BAK (december 22.- január 20.) - Ma kissé szétszórt lehet, ezért a pontosságot, nagy odafigyelést igénylő munkákat, ha teheti, inkább halassza más napra. A tegnapi telihold csapongó, nagy energiái viszont segíthetik a kapcsolatépítésben.

VÍZÖNTŐ (január 21. -február 20.) - Hallgassa meg azokat a tanácsokat, amik ésszerűnek mutatkoznak, a makacsságával most a saját dolgát nehezíti. A külön utak nem sikerülnek olyan jól, fontos lenne, hogy ma belássa.

HALAK (február 21.- március 20.) - A Nap és a Neptunusz jó fényszögben vannak egymással, most nyugodtan megbízhat a megérzéseiben. Jó meglátásai lehetnek, ossza meg ezeket másokkal!










Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!