Horoszkópok

2017.03.15. 19:05

Napi horoszkóp - A Rák most többet költhet szórakozásokra

A Mérleg társaságában feltűnhet valaki, akit nagyon vonzónak talál.

Thoma Izabella

Kos (március 21.-április 20.) - Kedvező csillagállások segítik a mai napon! Elsősorban a közérzete javul, frissen és kipihenten ébred, és a lendülete egész nap kitart. Este még lesz türelme meghallgatni a párját.

Bika (április 21.-május 20.) - A Hold a Skorpió jegyében áll, és valamilyen módon érintkezésbe hozza önt a múltjával. Olyan emberek tűnnek fel, akikről már nagyon régen nem hallott.

Ikrek (május 21.-június 21.) - Az otthona szűkössé vagy kényelmetlenné vált. Úgy érezheti, itt van az ideje a költözésnek vagy a lakásfelújításnak. Ezzel kapcsolatos szerződések is napirendre kerülhetnek.

Rák (június 22-július 22.) - Most többet költhet szórakozásokra, szinte már-már könnyelműen bánik a pénzzel. Ez nem feltétlenül rossz, de figyeljen arra, nehogy bedőljön valamelyik buta reklámnak.

Oroszlán (július 23.- augusztus 23.) - Jó döntéseket hozhat, legyen szó a saját magát, akár a társát, vagy a legjobb esetben mindkettejüket érintő kérdésekről. A közös hangot nem könnyű megtalálniuk.

Szűz (augusztus 24.- szeptember 23.) - Váratlan románcokban, flörtökben most nincs hiány, de azért gondolja meg, mibe ugrik fejest - főleg akkor legyen megfontolt, ha egy munkatársa kezd ki önnel.

Mérleg (szeptember 24.-október 23.) - A társaságában feltűnhet valaki, akit nagyon vonzónak talál. De csak akkor lesz valami a dologból, ha gyorsan lép az ügy érdekében. Ne szalassza el a lehetőséget!

Skorpió (október 24.-november 22.) - Ne akarjon minden- áron bizonyítani, mert ma ez valószínűleg úgysem sikerülne. Jobb, ha egy kicsit a háttérbe vonul, és takarékoskodik az energiáival.

Nyilas (november 23.-december 21.) - Eljött az ideje a bérrel, vagy egyéb pénzügyekkel kapcsolatos tárgyalásoknak. Most jobb pozícióból indulhat, mint akár csak pár héttel ezelőtt. Jobb eredményeket is elérhet.

Bak (december 22.- január 20.) - Ma nem csak kitartó munkával érhet el előrelépést - valamiképpen a kapcsolatai is a segítségére lehetnek. Most jól tud „helyezkedni", és egy bizalmas információra is szert tehet.

Vízöntő (január 21.- február 20.) - A hét legszebb napja a mai, legalábbis az ön életében. A Hold a Skorpió jegyében áll. Ma csodák is történhetnek akár. Sorsszerű találkozásban lehet része!

Halak (február 21.- március 20.) - Mostanában szinte minden energiáját lekötötte a munka - ma jó lenne, ha egy kicsit több időt áldozna a családjára. Dél-utánra vagy estére szervezzen valamilyen közös programot!

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!