Horoszkópok

2017.07.07. 15:45

Napi horoszkóp - A Nyilas türelmetlen és dühös lehet ma

A Rákkal ma madarat lehetne fogatni, olyan jó a kedve.

KOS (március 21.-április 20.) - Valamilyen külföldi utazás, sőt, esetleg munka is a látókörébe kerülhet ismét. Egyszer talán már elszalasztott egy adódó jó lehetőséget. Ne kövesse el megint ugyanazt a hibát!

BIKA (április 21.-május 20.) - A Hold már a Bak jegyében áll. Alkalmas a nap arra, hogy az elmaradt munkát feldolgozza, a ház körüli nagyobb feladatokat elvégezze. Délután aztán jutalmazza meg magát.

IKREK (május 21.-június 21.) - A Vénusz már az Ikrek jegyében jár. Ha pihenésre vágyik, akkor ezt kellene tennie, és lemondani a mára szervezett programot. A jövő héten úgyis nagyobb kihívások várják.

RÁK (június 22.-július 22.) - Ma madarat lehetne fogatni önnel, olyan jó a kedve. Lehet mégis valaki, aki el akarja rontani a hangulatát. Ne foglalkozzon az irigyeivel. Szervezzen inkább programot estére a barátaival.

OROSZLÁN (július 23.-augusztus 23.) - A Hold a Bak jegyébe lépett, a Vénusz az Ikrek jegyében áll. Talán nem mindenben ért egyet a társával, de abban mind a ketten biztosak lehetnek, hogy szeretik egymást. Ma is adódhat egy kis vita.

SZŰZ (augusztus 24.- szeptember 23.) - A Hold a Bak jegyében áll. Ön szívesen segít másoknak, de ma ne várjon hálát ezért. Különösen a férfiak fognak szenvedni attól, ha elkötelezettnek kell érezniük magukat...

MÉRLEG (szeptember 24.-október 23.) - A Vénusz az Ikrek jegyébe lépett, és ez nagyon jó hatással lesz önre. Most ismét a „napos oldalon" jár, ossza meg az örömét, jókedvét másokkal is! Délután legyen a barátaival.

SKORPIÓ (október 24.-november 22.) - A Hold a Bak jegyében jár. Nyugtalan, de mégis megpróbál erősnek és kimértnek mutatkozni. Több alvásra lenne szüksége, hogy tényleg kipihent lehessen.

NYILAS (november 23.-december 21.) - Türelmetlen és dühös lehet. Minél inkább ragaszkodik a saját véleményéhez, annál inkább. Ha képes kicsit ellazulni, akkor az önben lévő energiák kreatív formában törhetnek elő.

BAK (december 22.- január 20.) - A Hold az ön jegyében áll, ma kedvező napra számíthat! Arra azért ügyeljen, hogy ne akarja mindenáron másokra erőltetni a saját elképzeléseit. Ezt a párja és a családtagjai joggal sérelmezik.

VÍZÖNTŐ (január 21.- február 20.) - A Plútó és a Mars még egymással szemben álló jegyekben állnak. Sajnos olyan emberekkel is találkoznia kell, akiket képtelenség mosolygásra bírni. Ön azért meg tudja őrizni a humorát.

HALAK (február 21.- március 20.) - Nagy hajtáson van túl, ezért ne legyen lelkifurdalása amiatt, hogy a mai napon kicsit „belazul" - ne foglalkozzon a háztartással, inkább pihenjen, olvasson, relaxáljon!

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!