Horoszkópok

2017.02.12. 18:57

Napi horoszkóp - A Mérleg ma új ismeretek birtokába juthat

A Rák a csillagok állása szerint a karrierjéért tehet ma sokat.

Thoma Izabella

Kos (március 21.-április 20.) - Szívügyekben ugyan nem a legjobb időszakát éli meg ma, de attól is függ, hogyan jön ki élete párjával, hogy ön milyen arcot mutat felé. Próbálkozzon egy kedves gesztussal.

Bika (április 21.-május 20.) - Sok lehetősége adódhat a mai napon arra, hogy rendet tegyen anyagi helyzetében és a családi viszonyaiban is. Ha van olyan rokona, akivel összeveszett, most jött el a békülés ideje.

Ikrek (május 21.-június 21.) - Könnyen félrevezethetik ma a pénzügyekkel kapcsolatban. Ne higgyen a túl sokat ígérő ajánlatoknak! Akkor is legyen óvatos, ha valaki túlságosan hevesen csapja a szelet önnek.

Rák (június 22.-július 22.) - A csillagok állása szerint a karrierjéért tehet ma sokat. Kihívást kaphat a főnökei vagy valamely ellenlábasa részéről, de szerencsésen veszi az akadályokat és végül is ura marad a helyzetnek.

Oroszlán (július 23.- augusztus 23.) - Jobban teszi, ha ma nem teregeti ki a szerelmi problémáit semelyik barátjának. Az illető ugyanis fecsegőnek bizonyulhat, amiből önnek később kellemetlenségei lehetnek.

Szűz (augusztus 24.- szeptember 23.) - A munkahelyi változások, vagy éppen a saját fejlődése miatt úgy érezheti, hogy ideje lenne állást változtatnia vagy magasabb beosztásba kerülnie. Ezt talán mások is így látják.

Mérleg (szeptember 24.-október 23.) - Új ismeretek birtokába juthat, és még az is felmerülhet önben, hogy komolyabban is foglalkozzon ezekkel a tanulmányokkal. Megismerkedhet valakivel, aki a segíthet ebben.

Skorpió (október 24.-november 22.) - Fontos, hogy a nehéz helyzetekben ma senkire se hallgasson, csakis saját magára. Az intuíciója csalhatatlanul megsúgja, mi lesz a helyes döntés.

Nyilas (november 23.-december 21.) - Jobban kellene uralkodnia az indulatain. Úgy érzi, hogy valamiben megrövidítették, hogy nem töltheti be azt az állást, pozíciót az életben, amit megérdemelne.

Bak (december 22.- január 20.) - Az egészsége kicsit megrendülni látszik. Lehet, hogy csak múló nátha vagy valami enyhe fertőzés, de mégsem kellene elhanyagolnia. Vegyen ki egy-két nap szabadságot!

Vízöntő (január 21.- február 20.) - Ma semmit sem ér el azzal, ha köti az ebet a karóhoz! Csak akkor tudja megoldani a problémáit, ha alkalmazkodik a többiekhez. Valószínűleg egy fontos kérdésben nincs igaza.

Halak (február 21.- március 20.) - Egyik barátja remek befektetési tippet ad. Ha van rá lehetősége, akkor éljen vele! A mai nap kedvez a szerelmi ügyeknek, kedvesével megtalálják a közös hangot.

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!