Horoszkópok

2017.04.04. 15:45

Napi horoszkóp - A Mérleg figyeljen jobban a párjára!

A Szűz úgy érzi, hogy a munkatársai irigyek és ellenségesek önnel szemben.

Thoma Izabella

Kos (március 21.-április 20.) - A Hold már az Oroszlán jegyében jár, és jól kapcsolódik a Vénuszhoz. Ez pénzügyekben a lehető legjobb lehetőségeket jelzi. Remek pénzügyi ötleteket tud adni másoknak.

Bika (április 21.-május 20.) - Csapatmunkára alkalmas ez az időszak, még az üzleti ügyek intézése is könnyedén, mondhatni baráti hangnemben történik. A szerelmi kapcsolatára is jellemző most ez.

Ikrek (május 21.-június 21.) - Valaki, akit a bizalmába avatott, elárulhatja egy titkát. Nem is az zavarja, hogy másnak is a tudomására jutott a bizalmas információ, inkább önmagában az árulás ténye bosszantja fel.

Rák (június 22-július 22.) - A Hold az Oroszlán jegyében jár, ez az ön anyagi javakat jelző területe. Most új bevételi forrást kellene keresnie, vagy egy tanfolyamot kellene elvégeznie, hogy többet tudjon keresni.

Oroszlán (július 23.- augusztus 23.) - Valami újdonság bukkan fel életében, ami széppé teszi mai napját. Ez később csodás kihatással lesz jövőjére is. Mozduljon ki a megszokott, egyhangú kerékvágásból.

Szűz (augusztus 24.- szeptember 23.) - Úgy érzi, hogy a munkatársai irigyek és ellenségesek önnel szemben. Lehet, hogy ez dicsekvésnek az eredménye. Próbálja barátivá tenni a kapcsolatukat.

Mérleg (szeptember 24.-október 23.) - Figyeljen jobban a párjára! A kapcsolatuk könnyen ellaposodhat, ha nem szentelnek egymásnak elegendő időt. A mai nap alkalmas arra, hogy közös programot szervezzenek.

Skorpió (október 24.-november 22.) - A Hold az Oroszlán jegyében van, ez sajnos nem kedvez önnek. Nehéz napra számíthat, a fejére nőnek a tennivalók. Próbálja meg ügyesen beosztani az idejét.

Nyilas (november 23.-december 21.) - Ne engedje, hogy bárki is beleszóljon a pénzügyi próbálkozásaiba. Önnek kitűnő megérzései és bölcs gondolatai vannak, támaszkodjon azokra! Este legyen a barátaival.

Bak (december 22.- január 20.) - Egy munkatársa vagy a szomszédja rosszízű megjegyzései elrontják az egyébként remek hangulatát. Próbáljon túllendülni a dolgon, ne vegye magára a sértő szavakat.

Vízöntő (január 21.- február 20.) - Ma bátran költhet olyan dolgokra, amikre vágyakozik, mert ez a pénz meg fog térülni. Új megvilágításban látja a dolgokat, hála egy hosszú, baráti beszélgetésnek.

Halak (február 21.- március 20.) - Alkalma nyílhat egy új munkalehetőségre. Ha ügyesen taktikázik, lényegesen nagyobb jövedelemnek nézhet elébe. A szerelemben odaadó, és ezt a kedvese is viszonozni fogja.

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!