Horoszkópok

2017.04.11. 16:33

Napi horoszkóp - A Kosnak zűrös napja lesz

A Skorpió ma hajlamos lesz a pillanatnyi hangulata alapján ítélkezni.

Kos (március 21.-április 20.) - Zűrös napja lesz, és a hangulata sem a legragyogóbb ma, de szerencsére délután érkezik egy jó hír, és egy kicsit oldja a feszültségét. A pénzügyekre figyeljen jobban!

Bika (április 21.-május 20.) - A Hold a Skorpió jegyében van, és szemben áll a Merkúrral. Máskor az a jó, ha hangot ad az érzéseinek, ma viszont az lenne a célravezető, ha inkább csendben maradna.

Ikrek (május 21.-június 21.) - A humorérzékére ma különösen nagy szüksége lehet. Baj adódhat abból, ha túlzásokba esik: nem mindenki tekinti viccesnek azt, amit ön. Legyen kicsit kíméletesebb!

Rák (június 22-július 22.) - Eljött az ideje, hogy a figyelmét egy kicsit befelé fordítsa, és rendet tegyen a lelkében. Muszáj lenne időt szánnia önmagára, különben az események túlságosan magukkal ragadják.

Oroszlán (július 23.- augusztus 23.) - Érdemes bármilyen ügyben tanácsadókkal konzultálnia, beleértve a jogászokat is. Kedve támadhat kipróbálni valami szokatlan tevékenységet. Ne féljen az újtól!

Szűz (augusztus 24.- szeptember 23.) - Most minden lassabban halad. Ha egy kapcsolat most kezdődik el, semmiképp se kötelezze el magát, amíg meg nem bizonyosodik arról, hogy az valóban hosszabb távra szól.

Mérleg (szeptember 24.-október 23.) - Kis híján minden bolygó támadja a Mérleget. Ilyenkor a legjobb, ha az ember hátralép, és csak a legfontosabb dolgokkal foglalkozik. A többivel ki kell várni a jobb időket.

Skorpió (október 24.-november 22.) - Ma hajlamos lesz a pillanatnyi hangulata alapján ítélkezni, és mint tudjuk, a harag rossz tanácsadó... Legjobb, ha a fontos döntésekkel vár a hétvégéig!

Nyilas (november 23.-december 21.) - Magánéleti problémákkal kell megküzdenie. Talán úgy összevesznek a párjával, hogy haza sincs kedve menni. Előbb vagy utóbb muszáj lesz tisztázni a problémát!

Bak (december 22.- január 20.) - A pénznek nagy jelentősége lesz az életében: a mai napon akár még valami nyereségre is számíthat. A kockázat persze az öné, ezért legyen nagyon mértékletes.

Vízöntő (január 21.- február 20.) - Vigyázzon, ne bízza el magát! Egy fontos üggyel kapcsolatban gyors sikereket érhet el, de a csillagok azt jelzik, hogy később sok erőfeszítést igényel majd öntől a dolog.

Halak (február 21.- március 20.) - Most alkalmas az idő arra, hogy új kapcsolatokat létesítsen - Egy szerelmi kapcsolat fordulatot vehet: akiről eddig csak álmodott, most végre viszonozni látszik a vonzódását.

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!