Horoszkópok

2017.04.20. 15:53

Napi horoszkóp - A Kos váratlan, nagyobb összeghez juthat

A Szűznek a Vénusz helyzete egy titkos kapcsolat lehetőségét jelzi.

Kos (március 21.-április 20.) - Váratlan, nagyobb összeghez juthat - ám a megérkezésében talán már nem is hitt. Arra viszont figyeljen, hogy ne hagyja belevonni magát olyasmibe, amit nem tud átlátni.

Bika (április 21.-május 20.) - Ön most nagyon tisztán és világosan, sőt mi több, hatékonyan tudja megragadni és elmondani a gondolatait. Ezzel pedig sokakat meggyőzhet, például a párját is.

Ikrek (május 21.-június 21.) - Párkapcsolatában adódhat némi feszültség. Bár mostanában több ilyen is adódott, azért ne keseredjen el: ez az időszak bizony nem a felhőtlen mézeshetek ideje.

Rák (június 22-július 22.) - A pénzügyeit kellene átgondolnia. A bevételei lassabban csörgedeznek, vagy el is marad a haszna a várttól. Készítsen mértéktartóbb terveket a közeljövőre, de ne adja fel még a nagy álmait!

Oroszlán (július 23.- augusztus 23.) - Gyors lesz a tempó a munkahelyén, de ez most nem árt, sőt használ, hisz legalább nem lesz ideje rágódni a problémákon. Ma nagyon népszerű, sokakat megnevettet.

Szűz (augusztus 24.- szeptember 23.) - A Vénusz helyzete egy titkos kapcsolat lehetőségét jelzi. Talán a munkahelyéről ismeri az illetőt, és ezért nem fedhetik fel a viszonyukat. De legyen vele óvatos!

Mérleg (szeptember 24.-október 23.) - Egy olyan lehetősége adódhat ma, amit vétek lenne kihagyni! Ha most nem csap le rá, akkor megteszi más ön helyett, önnek pedig csak a bosszankodás marad

Skorpió (október 24.-november 22.) - Egy családtagja tervezi, hogy vendégségbe jön. A bolygók most segítik abban, hogy minden tökéletesen megszervezzen! A szerencsés véletlen segítheti egy tervében.

Nyilas (november 23.-december 21.) - Ma készüljön fel arra, hogy a munkában némi késedelem támad. Hibaelhárítóként léphet fel, és eltávolíthatja a munkát hátráltató akadályokat. Sokan lesznek hálásak önnek!

Bak (december 22.- január 20.) - A párkapcsolatán ma sokat gondolkozik, de ne döntsön elhamarkodottan. Lehet, hogy a kedvese is csak rossz passzban van. Féltékenységével az ellenkező hatást éri el.

Vízöntő (január 21.- február 20.) - A Hold a Vízöntő jegyében áll. Most igazán jót tenne önnek egy kiruccanás! Nem biztos, hogy ez pénz kérdése. Kérdezze meg egyik ismerősét, hogy fogadná-e önt egy-két napra!

Halak (február 21.- március 20.) - Sok új helyzettel találja szembe magát, de bírni fogja a tempót. A csillagok támogatását élvezi, ha új szakmában próbálja ki magát! Egyedül a kollégák kétszínűségét viseli nehezen










Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!