Horoszkópok

2017.04.10. 14:44

Napi horoszkóp - A Kos szinte egész nap kimerültnek érzi magát

Az Ikreknek pénzügyi problémák okoznak fejtörést.

Thoma Izabella

Kos (március 21.-április 20.) - Sajnos szinte egész nap kimerültnek érzi magát. Bárhova lép, problémákba botlik. Nagyon oda kellene figyelnie a részletekre, nehogy hibázzon. Este mindenképpen sétáljon egy órát.

Bika (április 21.-május 20.) - Sajnos a bolygók ma nem segítik az előrejutásban. Nagy zűrre sem kell számítania, de azért ma minden egy kicsit nehezebben megy, mint egyébként. A szerelmi esélyei megnőnek.

Ikrek (május 21.-június 21.) - A pénzügyi problémák okoznak önnek fejtörést. Van egy jó mondás: nincs az a sok, amit el ne lehetne költeni, és nincs az a kevés, amit be ne lehetne osztani... Próbáljon meg spórolni!

Rák (június 22-július 22.) - Úgy gondolja talán, hogy ha hallgatnának önre a rokonai, akkor jobban járnának. Sajnos van, aki csak utólag tudja majd belátni az ön igazságát. Azért ne fossza meg őt a jó tanácsoktól!

Oroszlán (július 23.- augusztus 23.) - Bizonytalannak érzi az életét, mert valamilyen életterületen nem válthatta be a reményeit. Ha másik területen azt érzi, hogy jól teljesít, akkor már nincs oka a kesergésre.

Szűz (augusztus 24.- szeptember 23.) - Hirtelen olyan dolgok nyitjára ébred rá, ami eszébe sem jutott volna. Végre lesz valami, amit sikerül lezárni, így már nem is érzi bosszantónak a mai nap történéseit.

Mérleg (szeptember 24.-október 23.) - A kedvesével nagyon harmonikus a kapcsolata, igazán mély érzelmi szálak fűzik önöket egymáshoz. De a baráti kapcsolataikat az utóbbi időben nagyon elhanyagolták.

Skorpió (október 24.-november 22.) - A konfliktushelyzetek elkerüléséhez ma szüksége lesz tapasztalataira és mély emberismeretére. Legyen nagyon óvatos a tárgyalásokon vagy a beszélgetések során.

Nyilas (november 23.-december 21.) - Remek lehetőségei adódnak ma, csak ne legyen rest rálépni az új utakra. Lehet, hogy most pluszmunkát és erőfeszítést igényel öntől némelyik, de a siker garantált.

Bak (december 22.- január 20.) - A Plútó áll a Bak jegyének közepén, több bolygó is támadja. Nehezen viseli, hogy folyton megzavarják. Ma nagyon össze kell szednie magát, hogy bírja az újabb és újabb nehézségeket.

Vízöntő (január 21.- február 20.) - A Hold még a Mérleg jegyében jár, ám az Uránusz a 3. sorsterületről támadja. Ez azt jelenti, hogy az ön rokonsága között adódhat egy éles konfliktushelyzet.

Halak (február 21.- március 20.) - A féltékenység rossz tanácsadó: ne hallgasson a rosszindulatú pletykákra. A kedvesét is kikészíti azzal, ha örökösen vádaskodik. Inkább tűnjék naivnak, mintsem zsarnoknak.

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!