Horoszkópok

2017.04.19. 19:03

Napi horoszkóp - A Kos sajnos most sem tud lazítani

A Bikának valaki az útjába áll.

Kos (március 21.-április 20.) - Sajnos most sem tud lazítani, és a nézeteltéréseket sem tudja úgy tisztázni, ahogyan szeretné. Egy téma nem hagyja nyugodni, pedig már nagyon régi probléma - idővel majd ez is rendeződik!

Bika (április 21.-május 20.) - Valaki az útjába áll, de ön rendet tud majd teremteni, anélkül, hogy veszekednie kellene. Talán ön az egyetlen ember, aki erre alkalmas lehet. Ne higgyen el mindent első hallásra.

Ikrek (május 21.-június 21.) - Ez a nap sem úgy fog sikerülni, ahogyan ön eltervezte. Vegye elő közismerten jó humorát, és így könnyedén el tudja kerülni a problémákat. Ma nem kellene új dolgokba belekezdeni.

Rák (június 22-július 22.) - A Hold a Víz- öntő jegyében áll, de fényszög nélkül. Ez azt jelenti, hogy a családi ügyek nem haladnak úgy előre, mint ahogyan tervezte, jobb, ha most félre is teszi ezeket.

Oroszlán (július 23.- augusztus 23.) - Ismételten az lesz az érzése, mintha valaki direkt tenne keresztbe önnek - valószínűleg nincs így, de roppantul dühíti a dolog. El kell vállalni egy fel-adatot, mert sikert ér el vele.

Szűz (augusztus 24.- szeptember 23.) - A pénzek jönnek-mennek. Váratlanul adódik egy fantasztikus vételi lehetőség, de sajnos el kellene engednie, mert túlzottan nagy kockázattal jár a dolog...

Mérleg (szeptember 24.-október 23.) - A Hold a Vízöntő jegyében áll. Művészi hajlamai kiteljesedését erősíti ez a bolygó- állás. Minden igazán egyszerűnek mutatkozik, a problémák is maguktól elsimulnak.

Skorpió (október 24.-november 22.) - Igyekezzen ma tárgyilagosan gondolkodni, ne nagyon foglalkozzon a környezetében lévő emberek véleményével. Nyisson az új kapcsolatok felé!

Nyilas (november 23.-december 21.) - Remek ötletei lehetnek, és ezeket ügyesen is tálalja, így sok pozitív visszajelzésben lehet része. Egy barátja hívhatja el egy fontos beszélgetésre, ne mondjon nemet!

Bak (december 22.- január 20.) - Kedveznek önnek a bolygóállások, a szerelem, a párkapcsolat most sok boldogságot ígér. Nagyszerű pénzügyi lehetőségei adódnak. Mindenre figyeljen oda, amit hall.

Vízöntő (január 21.- február 20.) - A Hold a Vízöntő jegyében áll, de a Mars kellemetlen fényszöge még veszekedéseket szíthat. Mélyen csalódik egy olyan személyben, akiről soha nem gondolta volna.

Halak (február 21.- március 20.) - A Hold erőt és bizakodást ad önnek. Ne engedje lerázni magát, érvényesítse az akaratát! A Vénusz a Halak jegyében maradt, most igazán közel kerülhet a kedveséhez.










Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!