Horoszkópok

2017.05.12. 15:35

Napi horoszkóp - A Halak ma hajlamos lesz másokat okolni a rossz hangulatáért

Az Oroszlánnak egy váratlan telefonhívás felboríthatja a napját.

KOS (március 21.-április 20.) - A Hold együtt áll a Szaturnusszal a Nyilas jegyében. Ez kedvez önnek, és remek körülményeket kínál a kikapcsolódáshoz. Este váratlan vendége érkezhet, fogadja jó szívvel.

BIKA (április 21.-május 20.) - Gyorsan el tudja intézni minden otthoni kötelezettségét. Ha meghívást kap, mondjon igent, akkor is, ha zajos társaságba hívják! A bulizást most nagyon élvezné, de vigyázzon a pénzére!

IKREK (május 21.-június 21.) - Talán túl sok feladatot vesz a nyakába, és ezért feszült: bevásárol, takarít, lomtalanít, a kertben is van munka. Mindez jó és elégedett lehet tőle, de azért kérjen segítséget.

RÁK (június 22.-július 22.) - Itt a rendrakás ideje, át is rendezheti a lakását. Ezt most élvezni fogja, főleg azt persze, amikor már a tiszta környezetben lazíthat. Kezdenek átláthatatlanná válni a pénzügyei.

OROSZLÁN (július 23.-augusztus 23.) - Egy váratlan telefonhívás felboríthatja a napját, de valószínűleg inkább jó, mintsem rossz értelemben. Változtatnia kellene az eddigi elképzelésein, de végül szerencsésen sülhet el a dolog.

SZŰZ (augusztus 24.- szeptember 23.) - A nap rengeteg jót tartogathat az ön számára. Kipihentnek és szellemileg is frissnek érezheti magát. Ne hagyja, hogy csip-csup veszekedésekkel, civódásokkal elrontsák a napját.

MÉRLEG (szeptember 24.-október 23.) - Legyen egy kissé kevésbé konok! Az akaratossággal nem sokat érhet el ott, ahol az érzelmeké a főszerep... Sőt, ezzel akár el is ronthatja az esélyeit a boldogságra!

SKORPIÓ (október 24.-november 22.) - Ma sikerül egy okos döntéssel elejét vennie egy vitának, vagy kibékíteni a harcoló feleket egymással. A nyugalma lehet ma a legerősebb fegyvere, amivel meggyőzhet másokat is.

NYILAS (november 23.-december 21.) - Csüggedt hangulatban lehet, ezzel meg is döbbenti a többieket - hagyja, hogy feldobják a napját, máskor ön szokott az lenni, aki segít jó hangulatot varázsolni mások köré!

BAK (december 22.- január 20.) - A katonás tempó, amit diktál, nincs ínyére a többieknek. Igaza van abban, ha szeretne minél előbb túl lenni a feladatain, csak éppen közben össze is veszhet másokkal, akkor pedig főhet a feje a konfliktus miatt.

VÍZÖNTŐ (január 21.- február 20.) - Kicsit elege van abból, hogy mindig ugyanazok az emberek veszik körül. Tényleg kicsit ki kellene törnie a megszokottból, ha újra, friss levegőre vágyik. Szervezzen ma külön programot!

HALAK (február 21.- március 20.) - A Hold a Szaturnusszal áll együtt a Nyilas jegyében. Ez feszültté teheti, hajlamos lesz másokat okolni a rossz hangulatáért. Ne tegye! Inkább hagyja, hogy jókedvre hangolják a barátai.










Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!