Horoszkópok

2017.04.03. 15:47

Napi horoszkóp - A Bikának nehéz napja lesz

Az Ikrek ma könnyen megbánthat valakit egy meggondolatlan megjegyzésével.

Thoma Izabella

Kos (március 21.-április 20.) - Nem akarja megbántani az embereket, ám néha elkerülhetetlen a konfliktus. Nem lehet mindig ön az, aki elviszi a balhét, aki mindent megcsinál, amiről mások nem gondoskodnak.

Bika (április 21.-május 20.) - Nehéz napja lesz. Hiányzik önből az igazi motiváció, hogy belevesse magát a mindennapi élet forgatagába. Lassan halad előre a munkával, az elintézendő ügyekkel.

Ikrek (május 21.-június 21.) - Ma könnyen megbánthat valakit egy meggondolatlan megjegyzésével. Ön talán nem is sejti, de túlságosan is igaz, amit mond, nagyon beletalál valaki lelki sebeibe.

Rák (június 22-július 22.) - Ön szeret inkább a háttérben maradni. Nem mintha nem bízna önmagában, de nemigen kedveli a rivaldafényt. Pedig most megvan önben az erő és az akarat a változtatásra.

Oroszlán (július 23.- augusztus 23.) - Ezen a napon anyagi helyzete váratlanul pozitív fordulatot vehet. Talán megkeresik egy új munkaajánlattal, vagy más módon segítenek a csillagok. A szerencse önre vár!

Szűz (augusztus 24.- szeptember 23.) - Ma sokkal megnyerőbb és vonzóbb lehet, mint máskor. Használja ki ezt a pozitív kisugárzást, mert ma nagy hatással lehet azokra is, akik támogatóivá válhatnak a későbbiekben.

Mérleg (szeptember 24.-október 23.) - A mai nap ideális arra, hogy tisztázzon egy esetleges múltbéli konfliktust. Ezek lassan amúgy is elveszítik a jelentőségüket. Ma érdekes emberekkel fog megismerkedni.

Skorpió (október 24.-november 22.) - Nem fog unatkozni, abban biztos lehet. Megmutathatja, hogy mennyire terhelhető. Mindenki önre számít, mindenki öntől kér segítséget, néha azt sem tudja, hol áll a feje.

Nyilas (november 23.-december 21.) - Talán vissza kell utasítania egy meghívást, vagy épp ellenkezőleg: váratlan buliba csöppenhet. Egy biztos, semmi sem úgy alakul, ahogyan azt eredetileg eltervezte.

Bak (december 22.- január 20.) - Fennáll a veszélye annak, hogy belebonyolódik az apró részletekbe, és közben szem elől téveszti a lényeget. Néha magába is kellene néznie, ha a hibát keresi valakiben.

Vízöntő (január 21.- február 20.) - Ma érdemes üzletet kötnie. Ha teljesen tapasztalatlan üzleti ügyekben, akkor érdemes óvatosnak lennie. Nem lesz egyszerű, ám ha jól taktikázik, akkor mindenképp jól járhat.

Halak (február 21.- március 20.) - Önnek soha sincsenek túlzott kívánságai, viszont ha pénzt ad kölcsön, vigyáznia kell arra, hogy kiben bízik meg - különben lehet, hogy nem látja viszont az összeget.

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!