Horoszkópok

2017.05.03. 14:32

Napi horoszkóp - A Szűznek az életet is megváltoztathatják a meglátásai

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

Thoma Izabella

KOS (március 21.-április 20.)
- A Hold átlépett a Szűz jegyébe, és közelít a Mars kellemetlen fényszögéhez. Most nagyon kellene figyelnie a pénzre, elnézhet egy kiadást, vagy elfelejtkezhet egy befizetnivalóról. 

BIKA (április 21.-május 20.)
- Kirobbanó formában van, olyannyira, hogy ha nem vezeti le fizikai aktivitásban a felesleges energiáit, nyugtalanná és ingerlékennyé válik. Legyen óvatos, ne idegeskedjen! 

IKREK (május 21.-június 21.)
- Ma elbizonytalanodik a képességeit illetően, egy olyan kihívással találja ugyanis szembe magát, amivel, úgy érzi, hogy nem tud megbirkózni. Ne szorongjon, inkább kérjen segítséget. 

RÁK (június 22.-július 22.)
- Ez a hosszú távra szóló döntések, elhatározások ideje. Szerencsére most a jobbik énje kerekedik felül, úrrá tud lenni a dühén és a haragján, és képes megfontoltan cselekedni. 

OROSZLÁN (július 23.-augusztus 23.)
- Ma legyen gyakorlatias! Olyan problémák adódhatnak a mai napon, amelyekre lehetetlenség előre felkészülni, és praktikus hozzáállást igényel a megoldásuk. Az este új, remek híreket hozhat.

SZŰZ (augusztus 24.- szeptember 23.)
- A Hold az ön jegyében áll. Jó formában van, energikus és optimista. Ma remek meglátásai lehetnek, ezek valamilyen módon akár az életét is megváltoztathatják. 

MÉRLEG (szeptember 24.-október 23.)
- Jó érzékkel intézi az üzleti ügyeit. Ugyanakkor rosszul viseli, ha valaki korlátozni próbálja önt, az illető ráadásul közel áll önhöz, ezért mindkettejüket bántja, ha emiatt összevesznek. 

SKORPIÓ (október 24.-november 22.)
- A most születő elképzelései nem vezetnek eredményre. Ne most kezdeményezzen változtatásokat a munkahelyén sem, és a fontos kérdések eldöntését is halassza máskorra. 

NYILAS (november 23.-december 21.)
- A mai napot végre használja arra, amire már oly régen készült: keresse fel egy régen látott barátját. A múltban talán megbántotta önt valamivel. Ideje elásni a csatabárdot.

BAK (december 22.- január 20.)
- Egy váratlan esemény borítja fel az életét, ami miatt kénytelen megváltoztatni a mára tervezett programját. Szerencsére inkább pozitív, mint negatív értelemben. Legyen ma nagyon rugalmas!

VÍZÖNTŐ (január 21.- február 20.)
- A mai napon valahogy túlzásba viheti a kíváncsiskodást: ne üsse olyanba az orrát, ami nem tartozik közvetlenül önre! Így elkerülhet egy kalamajkát, és szép napja lehet!

HALAK (február 21.- március 20.)
- Ma különösen változékony hangulatban lehet. Fejezze ki a bánatát, esetleg a dühét is, de ne maradjon benne! Ez a nap rengeteg jó dolgot is tartogat önnek, ha hajlandó észrevenni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!