Hírek

2017.06.11. 19:35

Zirci ügyességi kerékpározás - Hagyományteremtő viadalt rendeztek

ZIRC - Első alkalommal rendezték meg a Zirc Kerékpár Gyermek MTB-kupát a Zirci Reguly Antal Német Nemzetiségi Nyelvoktató Általános Iskola Köztársaság utcai épületének udvarán.

Kelemen Gábor

Az általános iskolás korosztály részére meghirdetett bringás futamon öt korcsoportban közel ötven résztvevő állt rajthoz, fiúk és lányok egy-aránt szép számmal képviseltették magukat.

Zene fokozta a hangulatot - és talán a sebességet is -, sportkommentár színesítette a futamokat. A célba érkezőket frissítő várta, majd az eredményhirdetésen mindenki átvehette a teljesítményt elismerő oklevelét.

A versenyzők a gyorsaságuk mellett az ügyességüket is próbára tették az iskola udvarán
Fotó: V. Bereczki Ildikó

A verseny helyezettjei, újonc C fiú: 1. Varga Szabolcs, 2. Radányi Erik, 3. Kanavosz Christopher. Lány: 1. Kárai Csenge. Újonc B fiú: 1. Orvos-Nagy Márton, 2. Váliczkó Attila Noel, 3. Szöllősi Bence. Lány: 1. Udvari Ágnes, 2. Mór Barbara, 3. Vesztergom Gréta.

Újonc A fiú: 1. Móri Ádám, 2. Mészáros Dániel, 3. Radányi Vince. Lány: 1. Rottenbücher Ramóna, 2. Bittmann Teréz, 3. Ábrahám Kata. Gyermek, fiú: 1. Horváth Bálint, 2. Wágenhoffer-Koós Raul, 3. Gilicze Tamás. Serdülő fiú: 1. Valler Gábor.

Korcsoportonként és nemenként az első három helyezett az oklevél mellett éremdíjazásban is részesült. A verseny abszolút győztese kupát is átvehetett. A fiúk között ezt a jutalmat Horváth Bálint, a lányok között Rottenbücher Ramóna érdemelte ki.

A díjakat Varga János főszervező és Lingl Zoltán, a Zirci Reguly Antal Német Nemzetiségi Nyelvoktató Általános Iskola igazgatója ad-ta át.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!